29 / 04 / 2024

BRN Yatakları organik yatak üretimi

BRN Yatakları organik yatak üretimi

Kayseri Serbest Bölgede kurulu BRN Yatakları, doğal ve organik uyku ürünleri üretimi konusunda dünyada önde gelen Kanadalı firma ile üretim ve satış konusunda lisans anlaşması imzaladı...

Organik tarım yapan 2 bin 500 üreticiye destek sağlanacak

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, gelecek sene organik tarım faaliyetleri kapsamında 2 bin 500 üreticiye destek sağlayacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

ÇAYKUR'dan son dakika müjdesi: Yaş çay bedeli ve organik çay desteği hesaplara yattı! Yarın hemen alabilirsiniz!

ÇAYKUR, Temmuz 2023'te yaş çay ile mayıs ayı organik yaş çay destekleme bedeli olarak üreticilere verilen ödemeyi açıkladı. İşte ayrıntılar...

Fay hattına ve dere yataklarına artık bina yapılmayacak!

Kentsel dönüşüm uzmanı mimar Dr. Nihat Şen, ülkemizin fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası deprem riskleri nedeniyle fay hattına ve dere yataklarına bina yapılmaması kararını desteklediğini ve olumlu bulduğunu açıkladı.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sarıyer’de   3 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile İzzet  Rozanes tarafından kuruldu.

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Üngör tarafından kuruldu.

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Yavuz Ağıralioğlu: Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek ciddiyet lazım!

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin, "Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek, daha önce verilmiş imar, iskan izinlerini kaldırıp güvenli bölgelerde insanların yaşamasını temin edebilecek bir ciddiyet lazımdır" dedi...

Bekir Pakdemirli: Dere yataklarında bina yapmaktan kaçınılmalı!

Giresun'da selin etkili olduğu bölgede incelemeler yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Dere yataklarında yapı yapmaktan kaçınılması gerektiğine işaret etti.

BRN Yatakları organik yatak üretimi Haberi

BRN Yatakları organik yatak üretimi


Kayseri Serbest Bölgede kurulu BRN Yatakları, doğal ve organik uyku ürünleri üretimi konusunda dünyada önde gelen Kanadalı firma ile üretim ve satış konusunda lisans anlaşması imzaladı.


Lisans anlaşması, BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter ve Kanadalı firma temsilcisi Ralph Rossdeutscher tarafından imzalandı. BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, imzalanan anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, ''Kanadalı firma, organik yatak ve doğal yatak konusunda dünyanın sayılı firmaları arasında. Türkiye, Avrupa ve doğuda birçok ülke İran, Rusya gibi ülkeleri kapsayan önemli lisans anlaşmaları yaptık. Bu anlaşma ile hem yüzde 100 doğal yatak üretme kapasitemiz artacak hem de bizim ihracatımıza olumlu katkı sağlayacak. Ayrıca ülkemizde de uyku sektöründe doğallık dönemi ve uyku sağlığında doğal malzemelerle uyku sağlığını piyasaya sürmüş olacağız'' dedi.


İlter, doğal ve organik ürünlerin...