12 / 05 / 2024

Bronz Metalik

Bronz Metalik

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serileriyle alışıldık tasarımların dışına çıkıyor. Zarif, klasik, modern tasarımlarla üretilen iki yeni seri: Wooden Colormix ve Bronz Metalik…

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

General Mobile GM Watch ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!

GM Watch, son yıllarda kullanımı yaygınlaşan giyilebilir teknoloji alanında oldukça dikkat çekiyor. Akıllı saat; metalik dairesel tasarımı ve dört farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Peki, General Mobile GM Watch ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Durmuş ve Muhammet Durmuş ortaklığında kuruldu.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Mesut Özil'in Londra'daki lüks evi! 

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Londra'daki lüks evinde ağırlıklı olarak Osmanlı dönemini anımsatan bronz ve bej renklerini kullandı. Özil, evinde kişisel logosuna da sıklıkla yer vermiş...

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Mevlüt Uysal'dan dünya şampiyonu Beytullah Eroğlu'na daire sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın, 50 metre sırtüstünde de bronz madalya kazanan Beytullah Eroğlu'na bir daire hediye sözü verdi. 

Prefabrik Yapı, Sustainable Brands 2017 konferansına katıldı!

Prefabrik Yapı AŞ, Sustainable Brands 2017 konferansında Bronz Sponsor olarak yer aldı.Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay, konferansta bir söyleşi gerçekleştirdi.

Artstone duvar panelleri bahara hazırlanıyor!

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Garantimortgage.com'a iki global ödül!

Garantimortgage.com, The Interactive Media Avvards'dan 'Best in Class', The Stevie Avvards'dan ise 'Bronz Stevie' ödülleriyle döndü.

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Mimar Ahmet Vefik Alp'e uluslararası ödül!

Kaba inşaat halindeyken yıkılan Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Binası 9. IDA International Design Awards (Uluslararası Tasarım Ödülleri) kapsamında ‘Kurumsal Yapılar’ dalında Bronz ödülü aldı.

Bronz Metalik Haberi

Bronz Metalik

Dünyadaki en son trendler olan ahşap ve metal efektli karolarla yaşam alanlarınızda modern bir hava yaratmaya ne dersiniz?


Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serileriyle alışıldık tasarımların dışına çıkıyor. Zarif, klasik, modern tasarımlarla üretilen iki yeni seri: Wooden Colormix ve Bronz Metalik…


Ahşabın en sıcak hali ve huzuru Wooden Colormix sırlı porselen karolara yansıyor. Dijital teknolojiyle üretilen seri, yarattığı gerçeklik hissi ile doğallığı sevenler için ideal bir seri. Wooden Colormix, 15x90 cm ebatında rektifiyesiz olarak üretilirken ıslak zeminlerde rahatlıkla kullanılabiliyor.


Metal efektinin porselen karolardaki görüntüsü iddialı bir tasarımı ortaya çıkardı. 60x60 cm ebatında dijital teknolojiyle üretilen Bronz Metalik sırlı porselen karolar, hem klasik hem modern duruşuyla zamansız mekanlar yaratıyor.