20 / 05 / 2024

Brooklyn Köprüsü geçidi

Brooklyn Köprüsü geçidi

ABD'nin New York kentindeki tarihi Brooklyn Köprüsü'nde meydana gelen göçükte 5 kişinin de yaralandığı bildirildi.İtfaiye yetkilileri, alt geçidin 7,6 metrelik kısmının çöktüğünü belirtti.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri ne kadar?

Açılışı 30 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan ve 9 günlük bayram tatili boyunca ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü'nden ücretli geçişler başladı.

Ahmet Arslan'dan Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Osmangazi Köprüsü'nün toplam işletme süresi göz önüne alındığında, topyekun kamu menfaati önemlidir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti TBMM'de!

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Osman Gazi Köprüsü geçiş ücretinin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü geçiş ücreti TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü ve Otoyolu'nu TBMM gündemine taşıdı. Tarhan, "Köprüden 120 TL geçiş ücreti mi olur?" diye sordu

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ışıklandırıldı!

İstanbul, Gebze-Orhangazi-İzmit otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan “Cat Walk” (kedi yolu) yeniden yapıldı. Köprünün ışıklandırılmasıyla İzmit körfezi inci gerdanlığına kavuştu.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolları bitti!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ‘İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan "İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü"nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini bildirdi.

Brooklyn Köprüsü geçidi Haberi

Brooklyn Köprüsü geçidi

ABD'nin New York kentindeki tarihi Brooklyn Köprüsü'nde meydana gelen göçükte 5 kişinin yaralandığı bildirildi.


Yetkililer, köprünün alt geçitlerinden birinin ön cephesinin şiddetli fırtına nedeniyle çöktüğünü, olay sırasında bölgeden geçen 5 kişinin hafif yaralandığını açıkladı.  


İtfaiye yetkilileri, alt geçidin 7,6 metrelik kısmının çöktüğünü belirtti. 


Brooklyn ile Manhattan'ı birbirine bağlayan bin 825 metre uzunluğundaki Brooklyn Köprüsü, 19. yüzyıl mühendisliğinin en önemli başarılarından biri kabul ediliyor. Doğu Nehri üzerine yapılan köprünün inşaatı, 3 Ocak 1870'te başlamış ve 13 yıl...