28 / 04 / 2024

Brooklyn Life kampanya

Brooklyn Life kampanya

Pana Yapı’nın hayata geçirdiği Brooklyn Life yeni yıl kampanyası kapsamında; yüzde 50 peşinat, bankasız, kefilsiz 24 ay yüzde 0 vadelendirme ile 393 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olurken baştan kazanmak isteyen herkesi davet ediyor.

Pana Yapı'dan bahar fırsatları!

Pana Yapı, baharda yepyeni fırsatlar sunuyor. Pana Yapı’nın bahar kampanyası kapsamında; ilk günden bu yana yoğun taleple karşılaşan ve aralık ayında teslim edilecek.

Uygun ticari araç modeli: Opel Combo Life! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Opel, Combo Life modelinin Mart ayına özel fiyat listesini güncelleyerek bir kampanya duyurdu. İşte Opel Combo Life özellikleri ve Mart ayı fiyatları hakkında herşey...

Onur Life 180'de yüzyılın fırsatı!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 konutun satış süreci devam ediyor.

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları!

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların satış süreci devam ediyor.

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

Akdemir Life'ta kampanya!

Akdemir Yapı imzasıyla İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de hayata geçirilen Akdemir Life projesinde avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla satışlar devam ediyor. 

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Reform Life Avcılar'da 350 bin TL'ye! Yeni proje!

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Avcılar’da yükselen Reform Life projesinde lansman öncesi kampanya dönemi başladı. Delta Arazi Geliştirme İnşaat tarafından inşa edilen projede yüzde 30 peşinatla şirket bünyesinde 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Brooklyn Life'ın temeli atıldı!

Pana Yapı, yatırımcıları ve ev sahibi olmak isteyenleri buluşturduğu Brooklyn serisinde yer alan projelerinin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pana Yapı, genç ve dinamik şehirli konseptiyle şehre yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life projesinin de temelini attı.

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life kampanya Haberi

Brooklyn Life kampanya

Brooklyn Life; yeni yıla Anadolu Yakası’nın kalbi Fikirtepe’de ev sahibi olarak girmek isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. Pana Yapı’nın Fikirtepe’de hayata geçirdiği Brooklyn serilerinin ikinci projesi Brooklyn Life yeni yıl kampanyası kapsamında; yüzde 50 peşinat, bankasız, kefilsiz 24 ay yüzde 0 vadelendirme ile 393 bin ₺’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olurken baştan kazanmak isteyen herkesi davet ediyor. Brooklyn Life; ayrıcalıklı konumu, her ihtiyaca uygun 1+0’den 3+1’e kadar daire tipleri ve sosyal imkanları ile hem yatırım hem de oturum fırsatı sunuyor.


Modern ve güvenli dönüşümün devam ettiği Fikirtepe’de, tüm satışlarını tamamladığı Brooklyn Park projesi ile bölgenin ilk teslimini gerçekleştirmeye hazırlanan Pana Yapı, yeni yıl öncesinde bölgede ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.


Yeni yıla özel kampanya ile modern, kaliteli,...