14 / 05 / 2024

Brooklyn Park hakkında

Brooklyn Park hakkında

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Selimoğlu, Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 113 bin metrekarelik alana sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacağını söyledi.

Brooklyn Park Kadıköy ödeme koşulları!

Brooklyn Park Kadıköy ödeme koşulları kapsamında 0,70 faizle 120 aylık taksitli ödemeler yapılıyor...

Odunpazarı Kumrular'daki park alanında kalan binalar yıkılacak!

ODUNPAZARI Belediyesi. Büyükdere mahallesindeki Süceattin Veli Parkı'nın sınırlarında bulunan iki evi yıktı. Büyükdere mahallesi Bülbüllü ve Kumrular sokaklardaki binalar hakkında imar planında park alanına isabet ettikleri için yıkım kararı çıktı.

Brooklyn Park’ta 60 ay 0 faizle!

Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan ve Yeni Fikirtepe’nin en gözde projelerine imza atan Pana Yapı’nın Brooklyn Park projesinde toplam 731 konutve 13 ticari ünite yer alıyor.

Fikirtepe Brooklyn Park'ta teslimler Aralık'ta!

Fikirtepe’nin en gözde projeleri arasında gösterilen Brooklyn Park’ta dış cephe giydirmeleri başladı. İlk teslimlerin Aralık ayında yapılacağı Brooklyn Park, bölgedeki projeler içinde teslim gerçekleştiren ilk proje olacak.

Brooklyn Park’tan yüzde 0,95 faiz avantajı!

Brooklyn Park’ta ev hayal edenler için yepyeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler yüzde 0,95 faiz avantajı ile %25’lik peşinatlarını teslimde ödeme fırsatına kavuşuyor.

Brooklyn Park'ta kampanya!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', başladığı yeni kampanyasında 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla yeni fırsatlar sunuyor. Fiyatlar 491 bin 832 liradan başlıyor.

Brooklyn Park’ta 491 bin 832 liraya!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, başladığı yeni kampanyasında ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla yeni fırsatlar sunuyor. Projede daire fiyatları 491 bin 832 liradan başlıyor.

Brooklyn Park'ta fiyatlar 491 bin liradan başlıyor!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, başladığı yeni kampanyasında ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla yeni fırsatlar sunuyor.

Pana Yapı Brooklyn Park'ta kampanya düzenledi!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi.2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlan projenin yüzde 60’ı tamamlanmış durumda.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Brooklyn Park ulaşım bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy, Mandıra Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 55 ile 255 metrekare arasında değişiyor.

Brooklyn Park adres bilgileri!

Brooklyn Park adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy Fikirtepe, Mandıra Caddesi üzerinde yükseliyor. Teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlenen projede daire fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Brooklyn Park nerede?

E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Peki Brooklyn Park nerede?

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Toplam 731 daire ve 13 ticari birimden meydana gelen Brooklyn Park projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Brooklyn Park ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Brooklyn Park hakkında Haberi

Brooklyn Park hakkında


Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen "Brooklyn Park" projesi tanıtıldı. Toplam 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacak. Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, projenin tanıtım toplantısında, Fikirtepe'nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Selimoğlu, bölgeye önem verdiklerini belirtti. Selimoğlu, Fikirtepe'nin ulaşım açısından önemli bir konuma sahip olduğuna işaret ederek, 'Yeni Fikirtepe'nin çevresinde önemli yaşam merkezleri bulunuyor. Brooklyn Park projemizde Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda öncü olmayı amaçladık.

Projelendirmesiyle ve tüm süreciyle öne çıkan sembol bir proje oluşturduk. Pana Yapı ortaklığıyla çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Brooklyn Park projemizle birlikte bölgede 2 projeye daha da imzamızı atacağız" diye konuştu. Hem Fikirtepe'de hem de...