02 / 05 / 2024

Brooklyn Park'ta kampanya!

Brooklyn Park'ta kampanya!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', başladığı yeni kampanyasında 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla yeni fırsatlar sunuyor. Fiyatlar 491 bin 832 liradan başlıyor.



Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', başladığı yeni kampanyasında 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla yeni fırsatlar sunuyor. 


Brooklyn Park'tan ev almak isteyenler, kullandıkları kredinin geri ödemesine evlerini teslim aldıktan sonra başlayabiliyor. 


2016 sonunda teslim edilecek olan projede daire fiyatları 491 bin 832 liradan başlıyor. 


'Brooklyn Park'ta 731 konut ve 13 ticari ünite yer alıyor. 


Projenin 14 bin 500 metrekarelik toplam arsasının 5 bin 200 metrekaresi peyzaja ayrılmış durumda. 


Milliyet


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

PANA Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park' projesinde yeni bir kampanya başladı. 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla' adının taşıyan kampanyaya göre, almak isteyenler, kullandıkları kredinin geri ödemesine evlerini teslim aldıktan sonra başlayacak. Yüzde 60'ı tamamlanmış olan projenin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 13 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 'Brooklyn Park'ta 731 konut ve 13 ticari ünite yer alıyor ve daire fiyatları 491 bin 832 liradan başlıyor. 


Sözcü



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Selimoğlu Grup ve Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Brooklyn Park projesinde yeni bir kampanyaya başlandı. Kampanya kapsamında konut alan kişilere ödemeyi evi teslim aldıklarında yapabilmelerine olanak sağlanıyor. 14 bin metrekare arsa içinde yükselecek projede 731 konut ve 13 ticari ünite yer alıyor. Dairelerin büyüklüğü 69 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor ve 1 +1 'den 4+1'e farklılık gösteriyor. Fiyatlar 491 bin liradan başlıyor. Donatılar ise açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, spor salonları ve çocuk kulübü şeklinde sıralanıyor. 


Bugün 


Geri Dön