07 / 05 / 2024

Brown Brothers Harriman

Brown Brothers Harriman

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın duyurduğu Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi doların yükselişi üzerinde frenleyici bir etki yapamadı. Piyasa ve para uzmanları "Büyük krize hazır olun" yorumu yaptı. GES için 15 Haziran'dan itibaren talep toplanacak.

Dev banka zor günler geçiriyor! Herkes parasını çekmeye başladı

Zor durumda olan ve son dönemde sık sık Lehman Brothers benzetmesi yapılan İsviçreli banka Credit Suisse'de büyük özel bankacılık müşterilerinin bir kısmının bankadan paralarını çektikleri öğrenildi. Öte yandan bankanın kredi notu yine indirildi.

Dev bankada tam 9 şiddetinde deprem! Herkes çatır çatır parasını çekmeye koşuyor! Hemen bakın!

Zor durumda olan ve son dönemde sık sık Lehman Brothers benzetmesi yapılan İsviçreli banka Credit Suisse'de büyük özel bankacılık müşterilerinin bir bölümünün bankadan paralarını çektikleri ortaya çıktı.

FED'e faiz uyarısı!

ABD Senatosu Bankacılık Komitesi Başkanı Brown, Fed Başkanı Jerome Powell'a yazdığı mektupta faiz artırımlarına karşı uyarıda bulunarak, Fed'in enflasyonla mücadele ederken istihdamı maksimize etme sorumluluğunu da ihmal etmemesi gerektiğini söyledi.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç, Ramazan Uğur ve Recep Solak ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları artacak!

JLL EMEA Bölgesi (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) Araştırmalar Direktörü James Brown, "Gayrimenkulde karlılık toparlanacak ve gelecek yıldan itibaren artmaya başlayacak, dolayısıyla yatırımlarda da yükseliş yaşanacak" dedi.

McLaren 'sanat eseri' binalarını satıyor!

İngiliz süper spor otomobil üreticisi McLaren, “sanat eseri” olarak nitelendirilen binalarını satıyor. Zak Brown, “Neden binalara para bağlıyoruz ki? Biz emlak şirketi değil, yarış takımı ve otomotiv üreticisiyiz” dedi.

Melhem Brothers Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melhem Brothers Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Haysam Melhem tarafından kuruldu. 

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Brown Brothers Harriman Haberi

Brown Brothers Harriman

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın duyurduğu GES'n getiri oranının yüzde 20 ile yüzde 30 arasında olacağı tahmin ediliyor.

GES ihracında vade yapısı ve getiri oranı ihraç duyurusunda belirtilecek.

ABD merkezli banka Brown Brothers Harriman stratejisti Win Thin, hükümetin açıkladığı GES'in "ödemeler krizine" neden olabileceği uyarısında bulundu.

Yeni haftanın ilk gününde dolar 17,27 TL'den euro ise 18,13 TL'den işlem gördü.

Geçen perşembe günü ekonomi yönetiminin açıkladığı yeni adımların ardından 16,75'e kadar çekilen dolar kuru haftayı 17,00-17,02 seviyelerinde kapattı. Kur yeni haftaya yükselişle başladı. Dolar 17,27 seviyelerinde güne başlarken, euro ise 18,13 TL'den işlem gördü.

ABD merkezli banka Brown Brothers Harriman stratejisti Win Thin, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu belirterek, “Türkiye'de 'faiz sebep enflasyon sonuçtur' anlayışı devam edip faizleri düşürme ısrarı devam ederse Türkiye’nin TL’de değer...