21 / 05 / 2024

Brunch

Brunch

Renaissance Palace Zekeriyaköy'de brunch etkinliği 26 Mayıs'ta düzenleniyor...

Go Garden Villaları'nda yüzde 5 indirim fırsatı!

Arsago’dan yepyeni bir kampanya başladı. Pazar günü Arsago ofisinde gerçekleşecek olan brunch etkinliğine özel Go Garden Villaları projesinde liste fiyatlarında yüzde 5 indirim fırsatı. 

Lale Kısıklı Konakları'nda lansmana özel fırsatlar!

Lale Kısıklı Konakları'nda lansmana özel fırsatlar 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan brunch ile tanıtılacak...

MESA Orman’da brunch etkinliği!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da, sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan İstanbul Kent Ormanı'na yaslayan MESA Orman’da doğayla iç içe keyifli günler, hafta sonu verilen brunchla başladı.

Ankara İncek Loft sakinleri brunch etkinliğinde buluştu!

Akfen İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği İncek Loft projesinde yaşayan site sakinleri hafta sonu yapılan brunch etkinliğinde bir araya geldi.

Ünlüler, Nef’in Brunch’ında buluştu!

Nef'in ev sahipliğini yaptığı sağlıklı yaşam brunch’ında, cemiyet dünyasının ünlü isimleri buluştu.

SeaPearl Ataköy brunch etkinliği yarın!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy'de denize sıfır brunch etkinliği düzenliyor. Brunch etkinliği yarın saat 11:00'de başlayacak..

Propa Vista Brunch etkliniği yarın yapılacak!

Propa Vista projesinde 4 Aralık 2016'da Brunch etkinliği gerçekleştirilecek.

Propa Vista 4 Aralık'ta tanıtılacak!

Kasım ayında başlayan ön lansman süreci içerisinde dairelerin yüzde 25’i satıldı. Yoğun ilgi gören Propa Vista projesini merak edenler ve yatırımcılar 4 Aralık Pazar günü brunch’ta bir araya gelecek.

Babacan Premium'dan 3 saatte 5,5 milyonluk satış!

Babacan Yapı’nın, Esenyurt E-5 üzerinde hayata geçirdiği Babacan Premium projesine özel düzenlenen brunch davetinde 5,5 milyon liralık satış cirosu elde etti.

İstMarina brunch etkinliği 27 Aralık'ta!

Dap Yapı İstMarina projesinin brunch etkinliği 27 Aralık 2015 tarihinde İstMarina Satış Ofisi Kartal'da gerçekleştirilecek.

BÜMED Jazz Brunch Siyahkalem KÖY'de gerçekleşti!

Zekeriyaköy’de 467 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen KÖY projesi, Boğaziçi Mezunlar Derneği üyelerini Pazar günü KÖY ev sahipliğinde düzenlenen Jazz Brunch’da ağırladı.

Sancaktepe Resim: annelerimize keyifli bir brunch armağan edelim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sancaktepe Resim: annelerimize keyifli bir brunch armağan edelim etkinliği düzenleniyor.

Multikent açılışına özel brunch düzenleniyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri'nin açılışına özel 10 Şubat 2015 Saat 10.30’da Europark Otelde Brunch düzenleniyor. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Akbal'da katılacak.

Brunch Haberi

Brunch

Almat İnşaat Zekeriyaköy'de 7 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçirildiği Renaissance Palace projesi için 26 Mayıs'ta brunch etkinliği...