05 / 07 / 2024

Ünlüler, Nef’in Brunch’ında buluştu!

Ünlüler, Nef’in Brunch’ında buluştu!

Nef'in ev sahipliğini yaptığı sağlıklı yaşam brunch’ında, cemiyet dünyasının ünlü isimleri buluştu.



Living konseptiyle ev sahiplerine kaliteli ve iyi tasarlanmış bir yaşam sunmayı hedefleyen  Nef, konsepti ilk olarak Nef Yalıkavak projesini uyguladı.  Nef, Luxury Living konseptini Nef Gölköy ve Nef Kandilli projeleriyle de müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.


Nef, Luxury Living konseptine paralel olarak, gerçekleştirdiği etkinliklerde de sağlıklı ve kaliteli yaşamı odak noktası haline getiriyor. 


Nef'in ev sahipliğinde yaptığı  “A Good Morning” konseptli sağlıklı yaşam brunch’ında, cemiyet dünyasının ünlü isimleri boy gösterdi. 


Etkinliğe cemiyet hayatından aralarında Alara Koçibey, Ayşecan Özyeğin, Ayten Danışman, Azer Polat, Edvina Sponza, Esra Civelek, Fatoş Sohtorik, Gabriella Palatchi, Ferhan İstanbullu, Hande Taviloğlu, Tilda Tezman, İçim Delemen, Özlem Avcıoğlu, Zeynep Madra, Nükhet Eczacıbaşı, Rezzan Benardete, Selin Tara, Selin Sohtorik, Sibel Tezman ve Zeynep Erol’un yer aldığı, 150 davetli katıldı.


 Sağlıklı yaşam hakkında, “Ne Yersen Osun” başlıklı bir sunum yapan Doruk Güçlü, “Tükettiğimiz yiyecek ve içeceklerin psikolojimize etkisi oluyor mu?”, “Ne kadar şeker tüketebiliriz?”, “Karbonhidratla vedalaşmak şart mı?” gibi soruları da yanıtladı. 



Geri Dön