15 / 05 / 2024

BŞR Yapı İnşaat

BŞR Yapı İnşaat

BŞR Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çetin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Pendik, Güzelyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Murad Özgür Eraydın tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fikret Baran tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Turan İbşir tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Eyüp Minnetoğlu tarafından kuruldu.

BŞR Yapı İnşaat Haberi

BŞR Yapı İnşaat

BŞR Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çetin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


BŞR Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Emlak Müşavirliği a)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Şubeler açmak,açtırmak,bununla ilgili sözleşmeler yapmak,yurt içi ve yurt dışı ofisler açmak. 2.İnşaat a) Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri,konut iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde ve ya...