18 / 05 / 2024

Bticino Axolute yeni ürünleri

Bticino Axolute yeni ürünleri

Bticino Axolute serisi gelişmiş teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist tasarımıyla dekorasyonda fark yaratıyor.Bticino Axolute serisi, şık tasarımıyla duvarlarınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor.

BTicino, Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara atmosfer yaratıyor!

BTicino, teknolojiyi zarafetle buluşturduğu Axolute Air serisi ile yaşam alanlarına ‘ince’ bir dokunuş yapıyor. Seride bulunan ve boyanabilme özelliğine sahip mat beyaz çerçevesiyle BTicino, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara harika bir atmosfer yaratıyor.

BTicino Air, Axolute ve Livinglight serileriyle ince fikirler veriyor!

BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizleriyle yaşam alanlarını dekore ediyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yıla evini yeniden hazırlayanlara ince fikirler veriyor.

BTicino ile evinizi yeniden tasarlayın!

Altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, konut , ev otomasyonu ve interkom sistemlerindeki yeni tasarımlarıyla göz dolduruyor.

BTicino Axolute serisi ile şıklık ve estetik bir arada!

Bticino anahtar priz koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evinizin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. BTicino serisinden zevkinize en uygun ürünü seçebilir, evinizi tek dokunuşla renklendirebilirsiniz

BTicino Axolute Swarovski ile duvarlarınıza mücevher ışıltısı!

BTicino, Axolute Swarovski serisi ile duvarlarınıza mücevher ışıltısını taşıyor. Her biri el yapımı anahtar prizler, Crystal ve Light Peach olmak üzere 2 seçenekle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Dekoratif görünümüyle Bticino Axolute serisi ışığınızı yansıtıyor!

Bticino Axolute serisi gelişmiş teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist tasarımıyla dekorasyonda fark yaratıyor.Bticino Axolute serisi, şık tasarımıyla duvarlarınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Bticino, yeni Livinglight serisini tanıttı!

Bticino Livinglight, 3 ayrı mekanizma rengi ve çerçeve tasarımı ve 57 renk seçeneğiyle farklı kombinasyon alternatifleri sunarken ekstra inceliği ve ürün kalitesiyle hayalinizdeki evi tasarlamanıza yardımcı oluyor...

Bticino, Axolute Eteris serisi ile sektörün gözdesi oldu!

Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi, elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan Bticino, Axolute Etèris serisi ile italyan tasarımını ve üstün teknolojiyi birleştiriyor

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Bticino Axolute yeni ürünleri Haberi

Bticino Axolute yeni ürünleri

Bticino Axolute serisi gelişmiş teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist tasarımıyla dekorasyonda fark yaratıyor.


Bticino Axolute serisi, şık tasarımıyla duvarlarınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor. Dikdörtgen ve eliptik formlardaki farklı tasarımıyla Bticino Axolute serisi, estetik görünümünün yanı sıra fonksiyonel kullanımıyla da bulunduğunuz ortamın ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.


Ev otomasyon ve görüntülü interkom sistemleri, Bticino Axolute estetiğinde birleşiyor. Farklı tasarım ve renk seçenekleriyle Bticino Axolute serisi, birbirinden şık modelleriyle bulunduğunuz ortamın dekorasyonuna uyum sağlıyor. 


Ahşabın doğallığı ve sıcaklığından derinin yumuşak ve sofistike duruşuna farklı alternatifler sunan Bticino Axolute serisi, LED ışık seçenekleri ile anahtar ve prizleri bulmanızı kolaylaştıran fonksiyonuyla da tercih sebebi...