19 / 06 / 2024

btk ttnet para cezası ne kadar

btk ttnet para cezası ne kadar

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), çeşitli gerekçelerle Türk Telekom, Ttnet, Turkcell, Vodafone ve Avea'ya toplamda 34,5 milyon lira para cezası verdi. Sadece Türk Telekom'a kesilen ceza 5 milyon TL'yi buldu...

TOKİ Kayaşehir başvuru para iadesi!

TOKİ Kayaşehir başvuru para iadesi bugün itibariyle yapılabilecek. Kura çekilişi kapsamında 1.500 adet konutun hak sahipleri belirlenen projede konutların 3 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları para iadesi ne zaman yapılacak?

Toplam 1.500 konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Kayaşehir 18., 19., ve 23. Bölge'de dairelerin hak sahipleri belirlendi. Peki TOKİ başvuruları para iadesi ne zaman yapılacak?

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Adalar manzarasına sahip olan Mai Residence'de daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla tanıtılıyor.

Aziz Torun: Tazminatın üstünde para ödedik!

Torunlar İnşaatın sahibi Aziz Torun tazminat tutarından çok para ödediklerini savundu. Aziz Torun, 10 işçinin yaşamını yitirdiği faciaya ilişkin, "Tazminatın üstünde paralar ödedik ama giden geri gelmiyor" dedi.

Yabancı para kira bedeli artış hesabı nasıl yapılır?

Gayrimenkullerin kiralanmasında taraflar arasında sözleşme imzalanıyor. Kira sözleşmesi Türk parası ile kurulabildiği gibi, yabancı para ile de kurulabiliyor. Peki sözleşmenin yenilenmesi halinde yabancı para kira bedeli artış hesabı nasıl yapılır?

Tapu işlemlerine ne kadar para gider?

Gayrimenkullerin tapu dairesinde yapılan devir işlemleri için tarafların belli masrafları da gözden çıkarması gerekiyor. Çünkü tapu harçları kanunen hem alıcıdan hem de satıcı tarafından ödeniyor. Peki, tapu işlemlerine ne kadar para gider?

Türkiye'de enflasyonu kredi ve para arzı etkiliyor!

Merkez Bankası Başkanı ( TCMB ) Başkanı Erdem Başçı, kredi ve para arzının Türkiye ’de enflasyonu etkileyen en önemli kalemler olduğunu söyledi.

Enerji verimliliği kanunu idari para cezaları 2015!

2015 yılında uygulanacak, Enerji verimliliği kanununun 10 ucnu maddesine göre idari para cezalarına ilişkin tebliğ, 7 Şubat 2015 tarihinde 29260 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte enerji verimliliği kanunu idari para cezaları 2015...

Yabancı para kira bedeli artışı nasıl yapılır?

Taşınmaz malların kiralanmasında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Kira sözleşmesi Türk parası ile kurulabildiği gibi, yabancı para ile de kurulabiliyor. Peki, yabancı para kira bedeli artışı nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç para?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, 2015 yılında kentsel dönüşüm kira yardımı kaç para?

Çatı onarımı için kiracı para öder mi?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yer alan esaslara göre çatılar, ortaklaşa kullanma, korunma veya faydalanma için zaruri olan; ortak alanlar arasında bulunuyor. Peki, çatı onarımı için kiracı para öder mi?

Para gayrimenkule yönelecek!

Taraf Gazetesi köşe yazarı Süleyman Yaşar bugün ki köşe yazısında ' Para gayrimenkule yönelecek ' başlığını ele alıyor. İşte Süleyman Yaşar 'ın bugün ki köşe yazısı;

Tapu için ne kadar para gider?

Gayrimenkullerin alım satım işlemleri için, taşınmaz malın gerçek satış bedeli üzerinden belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu için ne kadar para gider? Tapu harçları nasıl hesaplanır?

btk ttnet para cezası ne kadar Haberi

btk ttnet para cezası ne kadar


TÜRK TELEKOM'A 5 MİLYONA YAKIN CEZA


BTK'nın internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Türk Telekom'a bazı abonelik sözleşmelerinde yer alması gereken asgari bilgilerden bir kısmının bulunmaması, sözleşme ve eklerini muhafaza etme yükümlülüğünün gereği gibi yerine getirilmemesi, bazı abonelerin başarısız çağrılarının ücretlendirilmesi ve abonelik iptallerini belirlenen süre içerisinde gerçekleştirmemesi gibi nedenlerle 4 milyon 957 bin 920 lira para cezası uygulandı.


FAZLA ÜCRET ALINMASI CEZA KESTİRDİ


Kurul, Ttnet'e, bazı faturalara fazla ücret yansıtılması, taahhüt edilen indirimlerin yansıtılmaması, birtakım indirimlerin uygulanmaması, bazı abonelerin taleplerinin geç devreye alınması ve denetim süreci içerisinde bazı bilgi taleplerini verilen süreden sonra yerine getirilmesi gerekçeleriyle 6 milyon 989 bin 54 lira para cezası verilmesini kararlaştırdı.


TURKCELL CEZA VE ABONELERE PARA ÖDEYECEK


Turkcell'in abonelik sözleşmesinde yer alması gereken asgari bilgilerden bir kısmını...