29 / 07 / 2024

btk turkcell para cezası ne kadar

btk turkcell para cezası ne kadar

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), çeşitli gerekçelerle Türk Telekom, Ttnet, Turkcell, Vodafone ve Avea'ya toplamda 34,5 milyon lira para cezası verdi. Sadece Türk Telekom'a kesilen ceza 5 milyon TL'yi buldu...

Turkcell hat kullananlara müjde! O bankadan adınıza tam bu kadar para yatacak!

Yapı Kredi, Turkcell ile yaptığı iş birliği kapsamında bir kampanya düzenleyerek Turkcell hat kullanan müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın 18 Eylül’e kadar devam edeceğini aktaran Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı.

Asansörlere 600 liraya hayat kurtaran paraşüt!

Asansörlere 600 liraya hayat kurtaran paraşüt gelecek. İstanbul'daki inşaat kazası sonrası güvenliği yeniden gündeme gelen asansörlerde aslında hayat kurtaran bir sistem var; paraşüt. Ancak asansörlerin yüzde 30'unda yok...

İnşaat firmalarının yüzde 30'u asansör paraşütü kullanmıyor!

İstanbul'daki inşaat kazası sonrası güvenliği yeniden gündeme gelen asansörlerde aslında hayat kurtaran bir sistem var; paraşüt. Ancak asansörlerin yüzde 30 'unda 600 liralık paraşüt yok...

Ordu Perşembe'de paraşüt turizmi artıyor!

Türkiye'nin " sakin şehir " ünvanına sahip ilçelerinden Perşembe'de Ordu Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü paraşüt ekibi tarafından Kordon Tepe'den ilk defa atlayış gerçekleştirildi. Ordu Perşembe'de paraşüt turizmi artıyor.

İmar kirliliği idari para cezası!

Yapı ruhsatı alınmadan veya ruhsata aykırı olarak bina yapan veya yaptıran kişilere idari yaptırımlar uygulanıyor. Peki, imar kirliliği idari para cezası ne kadar? İşte, imar kirliliği idari para cezası!

Jamila Öztürk: Arap demek para demek!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Maknoon Emlak Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı. Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk “Arap demek para demek. Türk gayrimenkul sektöründen ciddi pay alacağız” dedi.

Avrasya Tüneli'nde iletişim Turkcell'den!

Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanının altından kara yolu ile birleştirecek Avrasya Tüneli projesinde iletişimi Turkcell sağlıyor. Projede görevli yaklaşık 250 personel, kesintisiz iletişim kurabiliyor...

Avrasya Tüneli'nde iletişimi Turkcell sağlıyor!

Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanının altından kara yolu ile birleştirecek Avrasya Tüneli projesinde iletişimi Turkcell sağlıyor. Projede görevli yaklaşık 250 personel, kesintisiz iletişim kurabiliyor.

Ordu'da yamaç paraşütü turizmi artırıyor!

Ordu'da yamaç paraşütü tutkunları, şehir merkezinden yaklaşık 500 metre yükseklikteki Boztepe'den yılın her ayında uçuş yaparak, mavi ile yeşilin keyfini çıkartıyor.Ordu'da yamaç paraşütü turizmi artırıyor.

1944 yılında medreselerin restorasyonu için şehir bütçesine para konacakmış!

1944 yılında İstanbul'da bulunan medreselerin korunması için şehir bütçesine para konacakmış. Belediyeye intikal eden yüzlerce medrese bakımsızlıktan harap olmuş vaziyetteymiş. Gazanfer Ağa Medresesi'nin restorasyonu için ise 170 bin lira harcanmış.

Turkcell'den İzmir'e 400 milyonluk yatırım!

Turkcell, İstanbul dışındaki dokuzuncu ve son toplantısını İzmir'de gerçekleştirdi. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, müşteri sayılarının 9 ülkede 69.5 milyonu aştığını belirterek, "Turkcell bu yolculuğa 3 kişiyle başladı" dedi

Ali Babacan: Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, “Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu” sözleri şehirlerdeki 10 yıllık değişimin fotoğrafı oldu. 2004’te başlayan inşaat hamlesiyle şehrin göbeğinde kalan fabrikalar AVM ve rezidansa dönüştü...

Sakartape Mevkii paraşüt merkezi olma yolunda ilerliyor!

Ula'ya Kızılağaç Mahallesinde dünyanın tanınan yamaç paraşütü merkezi olma yolunda hızla ilerleyen, 920 metre yükseklikteki Sakartape Mevkiinde, bu yılın ilk 7 ayında paraşütle atlayanların sayısı 30 bine ulaştı.

btk turkcell para cezası ne kadar Haberi

btk turkcell para cezası ne kadar


TÜRK TELEKOM'A 5 MİLYONA YAKIN CEZA


BTK'nın internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Türk Telekom'a bazı abonelik sözleşmelerinde yer alması gereken asgari bilgilerden bir kısmının bulunmaması, sözleşme ve eklerini muhafaza etme yükümlülüğünün gereği gibi yerine getirilmemesi, bazı abonelerin başarısız çağrılarının ücretlendirilmesi ve abonelik iptallerini belirlenen süre içerisinde gerçekleştirmemesi gibi nedenlerle 4 milyon 957 bin 920 lira para cezası uygulandı.


FAZLA ÜCRET ALINMASI CEZA KESTİRDİ


Kurul, Ttnet'e, bazı faturalara fazla ücret yansıtılması, taahhüt edilen indirimlerin yansıtılmaması, birtakım indirimlerin uygulanmaması, bazı abonelerin taleplerinin geç devreye alınması ve denetim süreci içerisinde bazı bilgi taleplerini verilen süreden sonra yerine getirilmesi gerekçeleriyle 6 milyon 989 bin 54 lira para cezası verilmesini kararlaştırdı.


TURKCELL CEZA VE ABONELERE PARA ÖDEYECEK


Turkcell'in abonelik sözleşmesinde yer alması gereken asgari bilgilerden bir kısmını...