02 / 05 / 2024

Turkcell hat kullananlara müjde! O bankadan adınıza tam bu kadar para yatacak!

Turkcell hat kullananlara müjde! O bankadan adınıza tam bu kadar para yatacak!

Yapı Kredi, Turkcell ile yaptığı iş birliği kapsamında bir kampanya düzenleyerek Turkcell hat kullanan müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın 18 Eylül’e kadar devam edeceğini aktaran Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı.



Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, akaryakıttan beyaz eşyaya, teknolojiden giyim sektörüne kadar hemen her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yapı Kredi, şimdi de Turkcell ile güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya düzenledi ve kampanya kapsamında turkcell.com.tr’de 5 bin TL’lik harcamaya 300 TL Worldpuan vereceğini açıkladı.

 Turkcell hat kullananlara müjde! O bankadan adınıza tam bu kadar para yatacak!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın 22 Ağustos 2023 - 18 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı belirtildi.

  • Turkcell ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya tüm bireysel Yapı Kredi kredi kartları, banka kartları ve bunun yanı sıra sanal kart ile yapılan işlemlerin dahil olacağı duyuruldu.

  • Bunun yanı sıra, bahsi geçen kampanyaya tüm bireysel Yapı Kredi kredi kartları, banka kartları ve ayrıca, sanal kartla yapılan işlemlerin dahil olduğu ifade edildi. Kampanya çerçevesinde ek kartlar ile yapılacak işlemlerde da puan kazanılacağı ve puan aktarının asıl karta yapılacağı vurgulandı.

  • Öte yandan, Yapı Kredi ticari kredi kartları, Albaraka ve Vakıfbank Bireysel Worldcard`lar, Anadolubank Worldcard’ları ve ayrıca, World Eko, World Business Eko kartlarının kampanya kapsamında yer almadığı aktarıldı.

  • Kampanyaya katılım sağlanması halinde kampanya kapsamında kazanılan puanların 2 Ekim 2023 tarihinde hesaplara yükleneceği ve bunun yanı sıra, puanların son kullanım tarihinin 2 Kasım 2023 olduğuna vurgu yapıldı. Diğer taraftan, kullanılmayan Worldpuan’ların 3 Kasım 2023 tarihi itibari ile hesaplardan geri alınacağı ifade edildi.

 Turkcell hat kullananlara müjde! O bankadan adınıza tam bu kadar para yatacak!

  • Bahsi geçen kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin World Mobil uygulaması üzerinden katılabilmesi için açık statülü en az bir tane kartı olması gerektiği paylaşıldı.

  • Söz konusu müşterinin puan yükleme sırasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması halinde kampanya doğrultusunda sadece TLcard harcamaları için kazandığı puanların bireysel TLcard’ına aktarılacağına vurgu yapıldı.

DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Detaylar peş peşe geldi! Resmen açıklandı!

Memur ve memur emeklisine son dakika yüzde 43.12 zam müjdesi! Kalem kalem hesaplandı!

7 bin 500, 8 bin ve 8 bin 750 TL emekli maaşı alanlara ek ödeme müjdesi! Hesaplarınızı kontrol edin!


Geri Dön