10 / 05 / 2024

Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Detaylar peş peşe geldi! Resmen açıklandı!

Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Detaylar peş peşe geldi! Resmen açıklandı!

Akaryakıtta arka arkaya gelen zamların ardından benzin ve motorin fiyatları 38 TL’ye dayanmış ve bu nedenle araç sahipleri akaryakıt alamaz hale gelmişti. Bu kapsamda, bir kampanya başlatan İş Bankası, akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.



Geçtiğimiz günlerde motorine gelen 1 TL’lik zammın ardından motorin fiyatı 38 TL’ye dayandı. Aynı şekilde, benzin fiyatının da 38 TL’ye dayanmasının ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Bu nedenle akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya hazırlayan İş Bankası, Opet ile iş birliği yaparak akaryakıt harcamalarında 110 TL MaxiPuan vereceğini açıkladı.

 Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Detaylar peş peşe geldi! Resmen açıklandı!

Kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini paylaşan İş Bankası, kampanya şu şekilde duyurdu:

“16 Ağustos 2023 – 30 Eylül 2023 tarihlernde, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından bir kerede ve farklı günlerde yapılacak 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da LPG harcamasına, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından gerçekleştirilecek yakıt harcamalarında kullanılmak üzere 90 TL MaxiPuan, harcamalarından en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil’deki Pazarama’daki Opet Araçta Ödeme ile gerçekleştiren kişilere ise toplam 110 TL MaxiPuan!”  

 Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Detaylar peş peşe geldi! Resmen açıklandı!

KAMPANYA DETAYLARI

Maximum Mobil uygulamasında yer alan Pazarama'da bulunan Opet Araçta Ödeme sadece benzin ve dizel yakıt alımlarında kullanılabileceği ifade edildi.

Maximum Mobil uygulamasında yer alan Pazarama'daki Opet Araçta Ödeme sadece Maximum Mobil'deki Pazarama'nın Opet Araçta Ödeme uygulamasına dahil olan Opet istasyonlarından yapılabileceği belirtildi.

110 TL MaxiPuan yalnızca yakıt alımının en az birinin Maximum Mobil uygulamasında yer alan yer alan Pazarama'dan Opet Araçta Ödeme ile gerçekleştirilmesi halinde kazanılabileceği aktarıldı.

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER

Opet ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve ayrıca, Maxipara Kartlar’ın dâhil olacağı paylaşıldı.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Bunun yanı sıra, Ticari Kredi Kartı ve Bankamatik Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlarla gerçekleştirilen işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan harcamalar, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS’tan gerçekleştirilmeyen işlemlerin bahsi geçen kampanya kapsamında yer almadığı bildirildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Memur ve memur emeklisine son dakika yüzde 43.12 zam müjdesi! Kalem kalem hesaplandı!

7 bin 500, 8 bin ve 8 bin 750 TL emekli maaşı alanlara ek ödeme müjdesi! Hesaplarınızı kontrol edin!

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! 8 gün sonra başlıyor! Hemen detayları öğrenin!

Geri Dön