28 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Peş peşe zam gelmişti! Resmen düğmeye basıldı!

Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Peş peşe zam gelmişti! Resmen düğmeye basıldı!

Akaryakıta gelen peş peşe zamların ardından araç sahipleri resmen depolarını dolduramaz hale gelmişti. Hâlihazırda 34 TL’ye dayanan benzin fiyatları nedeniyle vatandaşlar indirim haberi beklerken güzel haber Garanti BBWA’dan geldi.



Benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar nedeniyle kontak kapatma noktasına gelen araç sahipleri bekledikleri indirimi bir türlü bulamadı. Hal böyle olunca, bankaların akaryakıt kampanyalarına yönelen vatandaşlar en uygun akaryakıt kampanyasını araştırmaya başladı.  Bu kapsamda, Garanti BBWA’dan araç sahiplerine müjdeli bir haber geldi.

Garanti BBWA, Petrol Ofisi’nden yapılacak akaryakıt harcamalarına 140 TL bonus hediye edileceğini açıkladı. 1 Ekim’de başlayan kampanyanın 15 Kasım’a kadar devam edeceğini paylaşan Garanti BBWA, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri ve katılım koşullarını Bonus’un resmi internet sitesinden paylaştı.

 Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Peş peşe zam gelmişti! Resmen düğmeye basıldı!

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyada gerçekleştirilen dört keere 500 TL ve üzeri harcamalar 130 TL bonus / indirim kazanacak. Aynı zamanda, kampanyaya BonusFlaş uygulaması vasıtasıyla katılan kart sahipleri 140 TL bonus kazanacak.

Farklı günlerde ve bir kerede yapılan 500 TL ve üzeri akaryakıt ya da LPG alışverişlerinde geçerli olacak. Aynı gün içerisinde gerçekleştirilen birden fazla 500 TL ve üzeri işlemlerin ilki kampanya kapsamında yer alacak.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek. Bu kapsamda, kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için "Hemen Katıl" butonu tıklanması veya kısa mesaj ile katılmak için "POAS" yazarak 3340'a kısa mesaj gönderilmesi gerekecek. İlk harcamadan önce katılım sağlanması gerekecek.

Kısa mesaj ile katılan kişiler en fazla 130 TL bonus/indirim, BonusFlaş ile katılan kişiler ise en fazla 140 TL bonus kazanabilecek.

 Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Peş peşe zam gelmişti! Resmen düğmeye basıldı!

Kazanılan bonus'lar, 20 Kasım 2023 - 20 Aralık 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ve/veya LPG harcamalarında kullanılacak.

20 Aralık 2023’den sonra kullanılmayan bonus'lar geri alınacak.

Kampanyaya katılım sağlayan diğer banka Bonus kartları, 01 Ekim 2023 - 15 Kasım 2023 tarihlerinde Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yaptıkları işlemlerde indirim alacak ve bu indirim işlem gerçekleştirilen kartlarının ekstresine yansıtılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Tam 7 bankanın faiz getiri hesabı sil baştan değişti! İşte banka banka mevduat faiz hesabı...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...


Geri Dön