04 / 05 / 2024

BTL Hospitality otel

BTL Hospitality otel

Çin merkezli BTL Hospitality, Türkiye'de isim hakkını verip işleteceği oteller arıyor. Firmanın Türk yöneticisi Semih Erken, "Bize gelecek ilk beş işletmeye çok uygun şartlar sunacağız"diyor.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

BTL Hospitality yatırım için Antalya'yı seçti!

Çin'in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality, yatırım için Antalya'yı seçti. 26 ülkede 170 oteli bulunan firma, Antalya'ya da yeni proje geliştirecek.

BTL Hospitality Türkiye'de işletecek otel arıyor!

Çin merkezli BTL Hospitality, Türkiye'de isim hakkını verip işleteceği oteller arıyor. Firmanın Türk yöneticisi Semih Erken, "Bize gelecek ilk beş işletmeye çok uygun şartlar sunacağız"diyor.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Divan Otel'e Hospitality Innovation Award ödülü verilecek!

Dünya otelcilik sektöründe en prestijli ödüllerden sayılan 'Hospitality Innovation Award'a bu yıl Divan Otelleri'nin sahipleri Ali Koç ile Semahat Arsel layık görüldü. Ödül Münih'te yapılacak törenle sahiplerine takdim edilecek..

Frasers Hospitality, 10 bin 600 rezidans dairesine ulaşacak!

Dünya 'nın başlıca şehirlerinde sunduğu “Altın Standartlarında ” otel hizmetleriyle alanında bir lider olan Frasers Hospitality, Fraser Place Anthill İstanbul 'da, evinizden uzaktayken bile evinizde hissetmenizi sağlıyor...

Range Hospitality, Kerbela'ya 5 yıldızlı otel yapacak!

Irak'ın Kerbela bölgesindeki ilk beş yıldızlı otel, El Ravdeteyn'in Range Hospitality emlak firması tarafından inşa edilecek

Marmaris'te 2.7 milyon TL'ye icradan satılık otel

Marmaris 1. İcra müdürlüğü Armutalan'daki Ladik Park Otel'i satışa çıkardı.

The Marmara Hotels New York'ta ikinci bir otel açacak!

The Marmara Hotels & Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan New York'ta ikinci bir otel açacaklarını belirtti

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

BTL Hospitality otel Haberi

BTL Hospitality otel

Çin, turizm alanında hem yurtdışına turist gönderme hem de turist ağırlama noktalarında dünyanın yeni büyüğü olma yolunda hızla ilerliyor. Çin’in turizm alanındaki bu hızlı yükselişi, konaklama alanında hizmet veren veya hizmet vermeyi düşünen girişimcilerin önüne de önemli fırsatlar çıkarıyor.


Yıllardır konaklama sektöründe Türkiye ve dünyanın başka yerlerinde çeşitli otel zincirlerinde yöneticilik yapan Semih Erken, Çin’in ve yöneticisi olduğu BTL Hospitality’nin girişimcilere sunduğu imkanları Para Dergisi’ne anlattı.


Haftalık ekonomi dergisi Para’da yer alan Kerem Köfteoğlu imzalı habere göre Erken, BTL Hospitality’de üst yönetici olarak birçok aktif projeyi yürütmekte olduğunu, Türkiye’deki otelini sahip oldukları markalardan birinin adıyla hizmete açacak işletme sahiplerine sunacakları imkanları tüm ayrıntılarıyla açıkladı.



Otelcilik alanına ne zaman ve nerede adım attınız? 

Üniversitede dil eğitimi aldığım 1993 yılında, aile bütçesine katkını olsun diye...