16 / 05 / 2024

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tutan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, 3.Gazi Sokak'ta kuruldu.

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Mg Concept İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mg Concept İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Ali Güzelarda tarafından kuruldu.

Concept City Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept City Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyhurt'ta Akram Hamood tarafından kuruldu.

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi Beykoz'da Görkem Bekar tarafından kuruldu.

Concept Mimari İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Mimari İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mustafa Var tarafından kuruldu.

İnfinity Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mıanjı ve Mehdı Noeı ortaklığında kuruldu.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

Satıroğlu Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıroğlu Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Satıroğlu tarafından kuruldu.

Şua İnşaat'tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Şua İnşaat, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ve yaşamın başladığı Elite Concept projesi ile destek veriyor...

Elite Concept'ten Kadınlar Günü'ne özel indirim! 

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'deki projesi Elite Concept'te 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel yüzde 20 indirime ek 8 bin TL ekstra indirim sunuyor. Projede 36 ay sıfır faiz ve 0,69 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor...

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tutan tarafından 10  bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, 3.Gazi Sokak'ta kuruldu.  


BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1-Her türlü inşaat işleri yapmak, yaptırmak, 2-Toplu konut inşaatları ve her türlü inşaat ihalelerine girer, alır,yapar, mevcut işlere iştirak eder, 3-İnşaat malzemeleri alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak, 4-Her türlü arsa,tarla alır satar ve kiralar.Bunların tevhit, ifraz işlemlerini yapar ve konusuna göre bütün resmi işlemlerini resmi makamlardan takip eder. 5-Hazır beton imali için tesisler kurmak, bu işte gerekli makine ve teçhizatı yurt içinden ve yurt dışından temin etmek, hazır beton dökümü işleri yapmak, 6-İnşaat malzemeleri tuğla, kiremit, briket, betonik, inşaat demiri, çimento, alçı...