19 / 05 / 2024

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri iletişim

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri iletişim

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Gültepe tarafından kuruldu. 

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Varyant Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyant Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Erkan Öztürk, Mustafa Cebeci tarafından kuruldu.

Çelikay Alüminyum Cephe İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikay Alüminyum Cephe İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Azim Çelik tarafından kuruldu. 

Nev Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nercivan Zaim ve Şefika Saraç ortaklığında kuruldu! 

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergün tarafından kuruldu. 

Yapıdem Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdem Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Demet Kekçoğlu tarafından kuruldu.

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

ZG Cephe Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG Cephe Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Kurt tarafından kuruldu.

Demirli Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirli tarafından kuruldu... 

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri iletişim Haberi

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri iletişim

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Gültepe tarafından kuruldu. 

BTS Cephe ve Korkuluk Sistemleri Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü Alüminyum , paslanmaz çelik ,Çelik ve Cam malzemeli korkuluk sistemleri ,giydirme cephe sistemleri,Metal-PVC doğrama sistemleri, ışıklık-çatı ve çatı kaplama sistemleri , ofis bölme sistemleri, mimari tasarım,dekorasyon ve uygulama işleri yapmak, 2. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4. Her türlü alüminyum...