06 / 05 / 2024

Bu Vadi Narlıdereye hayat verecek

Bu Vadi Narlıdereye hayat verecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak. Tören 18 Nisan Cumartesi günü...

 A101, BİM, ŞOK, Migros Market ve tüm zincir marketlerde bu ürünler raflardan kaldırılıyor! 81 ilde yasak...

Gıda düzenlemeleri ve denetlemeleri kapsamında, Türkiye'de nar aromalı ürünlerin satışı denetim altında tutuluyor. Bu çerçevede nar ekşisi izlenimi veren veya nar aromalı olarak etiketlenen ürünlerden, nar sosu, narlı sos, nar ekşili sos, nar aromalı şurup ve nar ekşili şurup gibi ürünlerin satışı

Bu ürünlerin satışı 81 ilde yasaklandı! Eliniz boş dönmeyin! A101, BİM, Migros ve diğer marketlerde satılmayacak!

Gıda düzenlemeleri ve denetlemeleri kapsamında, Türkiye'de nar aromalı ürünlerin satışı sıkı bir denetime tabi tutuluyor. Bu doğrultuda, nar ekşisi izlenimi veren veya nar aromalı olarak etiketlenen ürünlerle beraber nar sosu, narlı sos ve ayrıca, nar ekşili sos gibi ürünlerin satılması yasaklandı.

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Narlı Bahçe Evleri 0,69 faiz 180 ay vade fırsatıyla! Bu yıl hemen taşının

Narlı Bahçe Evleri Projesi'nde ''2 Milyon 500 TL bizden'' kampanyası başladı. 0,69 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Peki Narlı Bahçe daire fiyatları ne kadar? İşte Narlı Bahçe fiyat listesi...

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Mimar Yasemin Yorulmaz, Koru Narlıdere'yi anlattı!

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için geri sayım başladı!

İnşaatı bu yıl içerisinde başlayacak olan Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak.

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat!

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor. Selçuklu Vadi Evleri'nde teslimler bu yıl Haziran ayında yapılıyor...

Filyos Vadi Projesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

2. Abdülhamit döneminden bu yana bekleyen Filyos projesi hayata geçiyor. Endüstri bölgesi ilan edilen Filyos Vadi Projesi için Başbakan Binali Yıldırım Ekim ayında temel atma törenine gelecek.

Manisa Salihli'de peyzaj çalışmaları tam gaz!

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

İzmir Narlıdere'deki Ali Onbaşı Barajı 2017'de tamamlanacak!

Narlıdere Ali Onbaşı deresi üzerine yapılması planlanan baraj için proje ihalesi tamamlandı. DSİ 2. (İzmir) Bölge müdürü Hayati Çelenk barajın tamamlanması ile birlikte taşkın sularının bu barajda birikeceğini ve taşkın riskinin sıfıra indirileceğini belitti.

Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda peşinde 240 bin TL'ye!

Verte İnşaat ve Koçtex'in projesi Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda 2+1'lerin fiyatları peşinde 240 bin TL'den başlıyor. Verte Vadi Evleri'nde ilk etap bu yıl Haziran ayında tamamlanacak...

Bu Vadi Narlıdereye hayat verecek Haberi

Bu Vadi Narlıdereye hayat verecek
Narlıdere 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' 18 Nisan Cumartesi günü Saat: 11.00'da 2. İnönü Mahallesinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirilecek tören ile vatandaşlara tanıtılacak. 


'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile ilgili bir açıklama yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur "Narlıdere İçin çok önemli bir prestij projesi olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Narlıdere'nin katma değerini arttıracak ve bir çekim merkezi haline gelmesini sağlayacaktır. Projeyi ilk sunduğum günden bugüne Narlıdere'ye ve projeye gösterdiği ilgi ve destek için Başkan Sayın Aziz Kocaoğlu'na tüm Narlıdereliler adına teşekkürlerimi sunuyorum. İzmirli hemşerilerimizi cumartesi saat: 11.00'da İkinci İnönü Mahallesi 27 Mayıs Caddesi Narbel konutları yanında düzenleyeceğimiz törene davet ediyorum" dedi.


Hürriyet...