07 / 07 / 2024

Buca Belediyesi yılbaşı kutlaması

Buca Belediyesi yılbaşı kutlaması

Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı 'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Buca Belediyesi'nin 2019 bütçesi 369 milyon TL!

Buca Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 369 milyon lira olarak belirlendi. 2019 bütçesi Buca Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında onaylandı.

Pendik Esenler Spor Kompleksi yılbaşında açılacak!

Pendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Esenler Spor Kompleksi'nin yılbaşında hizmete açılması planlanıyor.

Kepez Şefkat ve Huzurevi yılbaşında açılıyor!

Kepez Belediyesi'nin yaptırdığı 50 yataklı şefkat ve huzurevi, yılbaşında hizmete giriyor. Kütükçü Mahallesi'nde yapılan huzurevi inşaatı tamamlandı.

Kaş Belediyesi yıkamadı, kaçak Meis Otel kat kat yükseldi!

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası’nda kaçak bir otelin inşaatı, herkesin gözleri önünde sürdürüldü. Kaş Belediyesi yıkım kararını uygulamadı, doğal sit alanındaki otel 5 kat olarak tamamlandı.

Kaş Belediyesi yıkamadı, kaçak Meis Otel kat kat yükseldi!

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası’nda kaçak bir otelin inşaatı, herkesin gözleri önünde sürdürüldü. Kaş Belediyesi yıkım kararını uygulamadı, doğal sit alanındaki otel 5 kat olarak tamamlandı.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Buca Belediyesi eski hizmet binası kültür merkezi oluyor!

Buca Belediyesi, belediyenin eski hizmet binasını Buca Kültür Merkezi olarak Bucalıların kullanımına açıyor. Tarihi dokusuyla dikkat çeken bina, yapılacak düzenlemenin ardından kültür ve sanatın kalbinin atacağı mekan olarak hizmete açılacak

Buca Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemi'ne geçiyor!

Buca Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemine geçiyor. Engelsiz Rota projesi için 360 derece panoramik görüntüleme sistemine geçmeye hazırlanan Buca Belediyesi, sistemi taşınmazların imar uygulamaları içinde kullanacak.

Buca Belediyesi'nin 2016 bütçesi 226 Milyon 300 bin lira!

Buca Belediyesi, 2016 yılı tahmini bütçesi 226 Milyon 300 bin lira olarak belirlenip, onaylandı. Oluşturulan bütçede en büyük payı 43 Milyon lira ile Fen İşleri aldı.

Buca Belediyesi kompost gübre tesisi kuruyor!

Buca Belediyesi ilçede budama ve çim atıkların geri kazanılmasını sağlamak için Kompost Gübre Tesisi kuruyor. Kaynaklar bölgesinde 200 metre karelik alana kurulacak tesiste çalışmalar başladı.

Buca Belediyesi Yaylacık'taki heyelan sorununa el attı!

Buca Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nin yıllardır çözülemeyen heyelan sorununa el attı. Buca Yaylacık Mahallesi’nde heyelan tehlikesi nedeniyle hayati risk oluşturan bin 210 metrekarelik alanı baştan yarattı...

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Buca Belediyesi yılbaşı kutlaması Haberi

Buca Belediyesi yılbaşı kutlaması


Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi. Buca Belediyesi Kültür Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleşecek kutlamalarda yarışmalar, mega tombala, karaoke ve animasyon gösterileri gerçekleşecek. Ayrıca yeni yıl bandosu ve çeşitli konserlerin yanı sıra, çocuk etkinlikleri animasyonları da olacak. Balık-ekmek ikramının yapılacağı etkinliklerde bir duvar boyanacak.

Ülkede 2014 yılında yaşanan olumsuzluklara rağmen yılbaşı coşkusu ve heyecanını unutmak istemediklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Şirinyer Parkı'nda 3 gün boyunca saat 12.00 ile 19.00 arasında yılbaşı etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizi bu heyecanı ve coşkuyu yaşamaya davet ediyoruz. Ayrıca ilçemizin belli noktalarında da süsleme çalışmaları yapacağız. Tüm hemşehrilemize şimdiden huzurlu ve adaletli bir yıl diliyoruz" diye konuştu.



Yeni...