16 / 05 / 2024

Buca Belediyesi yılbaşı etkinliklerine hazırlanıyor!

Buca Belediyesi yılbaşı etkinliklerine hazırlanıyor!

Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı 'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.




Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi. Buca Belediyesi Kültür Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleşecek kutlamalarda yarışmalar, mega tombala, karaoke ve animasyon gösterileri gerçekleşecek. Ayrıca yeni yıl bandosu ve çeşitli konserlerin yanı sıra, çocuk etkinlikleri animasyonları da olacak. Balık-ekmek ikramının yapılacağı etkinliklerde bir duvar boyanacak.

Ülkede 2014 yılında yaşanan olumsuzluklara rağmen yılbaşı coşkusu ve heyecanını unutmak istemediklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Şirinyer Parkı'nda 3 gün boyunca saat 12.00 ile 19.00 arasında yılbaşı etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizi bu heyecanı ve coşkuyu yaşamaya davet ediyoruz. Ayrıca ilçemizin belli noktalarında da süsleme çalışmaları yapacağız. Tüm hemşehrilemize şimdiden huzurlu ve adaletli bir yıl diliyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön