06 / 05 / 2024

buca-bornova tünel ihalesi

buca-bornova tünel ihalesi

İzmir'de, Buca ilçesi ile Bornova'yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik yeni yol projesinde yer alan 2 buçuk kilometrelik derin tünel için ihale yapıldı. Kent trafiğine büyük rahatlık getirecek bu dev projeye tam 24 firma talip oldu.

Buca Metrosu'nda tünel kazısı için geri sayım başladı!

Buca Metrosu için çalışmalar hız kazandı. Tünel açma makineleri TBM’lerin girmesine sayılı günler kaldı. Peki hangi istasyonlar olacak? İşte ayrıntılar...

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazıları tamamlanıyor!

Bornova-Narlıdere arasında inşa edilen metro inşaatının tünel kazıları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmalarda tünel uzunluğu 10 bin 746 metreye ulaştı. 

Trabzon Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesinin su altındaki canlıların tanıtılması ve bölge turizminde alternatif oluşturulması için hayata geçirilecek olan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı.

Trabzon Tünel Akvaryum'un ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye 9 firmadan teklif geldi...

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Buca Tüneli ihalesi gerçekleşti!

İzmir'de, Buca'yı otogara bağlayacak 2 buçuk kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet kara yolu alt ve üst geçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye yapıldı.

İzmir Derin Tünel ihalesine 24 firma teklif verdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ile Bornova’yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik yeni yol projesinde yer alan 2.5 kilometrelik “derin tünel” için ihale yaptı. Kent trafiğine büyük rahatlık getirecek bu dev projeye tam 24 firma talip oldu.

İstanbul'a 7 yeni tünel geliyor!

İstanbul’un en önemli sorunların biri olan trafiği rahatlamak için şehrin ana arteleri E-5 ve E-6’yı bağlayacak birbirinden bağımsız 6 tünelin yanı sıra, Sarıyer Kilyos karayoluna da bir tünel inşa edilecek

Melih Gökçek'ten Ulus'a tünel projesi müjdesi!

Gençlere kentsel dönüşüm projelerini anlatan Gökçek, eski Osmanlı Bankası’ndan YİBA Çarşısı’na uzanacak tünel yapacaklarını söyledi.

Yozgat Spor Vadisi'ne 320 metrelik tünel!

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Düden Katlı Kavşak ve Tünel Geçişi'nin inşaatı başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dev bir projenin daha startını veriyor. Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi bugün başlıyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Caddesi’nin doğu ve batı aksı 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Türkiye genelinde 700 kilometrelik 470 tünel yapılacak!

Türkiye'de bugüne kadar 264 kilometre uzunluğunda 271 tünel hizmete girerdi. 2023 hedefleri kapsamında, uç uca eklendiğinde İstanbul ile Antalya mesafesi uzunluğunda 470 tünelin yapılması planlanıyor.

buca-bornova tünel ihalesi Haberi

buca-bornova tünel ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Buca-Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu' olarak adı verilen ve bünyesinde en uzun tüneli de barındıracak proje için ilk yapım ihalesini gerçekleştirdi. İki ayrı etapta ihale edilecek projenin, 2 buçuk kilometre uzunluğundaki tünelinin kapsayan kısmının ihalesinde 24 firma teklif verdi. İhalede en yüksek teklif 157 milyon 89 bin 238 TL olurken, en düşük teklif ise 109 milyon 495 bin 350 TL'de kaldı.

Yer tesliminden sonra 650 günde tamamlanacak 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni projeyle Homeros Bulvarını otogara kadar uzatırken, Buca ile Bornova arasında kalan bölümü de derin tünelle geçecek. 2 buçuk kilometrelik iki adet tüp tünel, aynı zamanda tamamı kent sınırları içinde olan en uzun kara yolu tüneli olacak. Tünel projesi sayesinde yol...