05 / 05 / 2024

Buca Çarşı açıldı mı

Buca Çarşı açıldı mı

Yerel seçimler öncesinde inşaatı tamamlanmadan CHP’li Buca Belediyesi tarafından açılan Buca Çarşı, 7 aydır öylece duruyor. 

30 milyon liralık Buca Çarşı boş kaldı!

Buca'da 2 yılda inşa edilen ve görkemli bir törenle açılışı yapılan ‘Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı’ aylardır boş duruyor. Esnaflar, tesisle ilgili verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini iddia etti.

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Bekçi adayları müjde! 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği e-Devlet sınav giriş yerleri erişime açıldı!

Bekçilerin heyecanla beklediği sınav giriş belgeleri erişime açıldı. İşte 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş belgesi e-Devlet sorgulama ekranı. Tıklayarak hemen öğrenin...

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Yaşar Soylu tarafından açıldı.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Güzelkaya Turizm İnşaat Limited Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Güzelkaya Turizm İnşaat Limited Şirketi Şile Şubesi 20 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Arınoğlu tarafından açıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Buca Çarşı açıldı mı Haberi

Buca Çarşı açıldı mı

İzmir'de CHP'li Buca Belediyesi tarafından 31 Mart yerel seçimleri öncesi inşaatı tamamlanamayan Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı görkemli bir törenle açıldı. Ancak açılışın üzerinden 7 ay geçmesine karşı atıl vaziyette kaldı. 

Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak'ın haberine göre; dönemin CHP'li Belediye Başkanı Levent Piriştina ve mevcut başkan Erhan Kılıç tarafından apar topar açılan Buca Çarşı altyapı sisteminin düzgün yapılmaması nedeniyle kullanıma hala açılamadı. Ne zaman kullanıma açılacağı belli olmayan Buca Çarşı'nın duvarları bile sıvalı halde duruyor. 

Projenin pazarcılar için uygun olmadığı kaydedilirken, AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

PROJE YARIM KALDI

Buca ilçesinin yeni kent merkezi olarak planlanan Buca Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı'nın açılışı yerel seçimler öncesi apar topar gerçekleştiğini belirten Başkan Boyla, "Açılıştan...