17 / 05 / 2024

Buca Kaynaklarda organik pazaryeri

Buca Kaynaklarda organik pazaryeri

Buca Belediyesi doğası ve eşsiz manzarasının yanı sıra yetiştirdiği organik ürünleri ile İzmirlilerin gözde mekanı olan Kaynaklar’a Organik Pazaryeri kuruyor.

Buca Kaynaklar'da organik pazaryeri inşa ediliyor!

Buca Belediyesi doğası ve eşsiz manzarasının yanı sıra yetiştirdiği organik ürünleri ile İzmirlilerin gözde mekanı olan Kaynaklar’a Organik Pazaryeri kuruyor.

Buca Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Buca Belediyesi, özel üniversite hastanesinin kiracısı olduğu De Jong Köşkü'nün bahçesine inşa edilen üç kaçak binayı yıkmak için, davanın sonucunu bekliyor.

Kent Buca Evleri'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Hak İnşaat, 28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine sektörün her alanında faaliyet gösteriyor. Firma Buca'daki 'Kent Buca Evleri'yle özel bir projeye imza atıyor..

Buca Kasaplar Meydanı ihalesi 20 Şubat'ta!

Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı’nı kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Buca’ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için 20 Şubat 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor.

Buca Belediyesi ahşap molozları mobilyaya dönüştürüyor!

Buca Belediyesi, bünyesinde bulunan tesisleri yenilemenin yanı sıra bu tesislerden elde edilen ahşap molozları Fen İşleri Marangozhanesinde işleyerek kent mobilyaları üretiyor.

Buca'da iflas müdürlüğünden 4.3 milyon TL'ye satılık satış mağazası ve depo!

İzmir İflas Müdürlüğü Buca'da satış mağazası ve depoyu 4 milyon 315 bin TL'ye satışa çıkardı. Satış mağazası ve deponun toplam alanı 3 bin 724 metrekare.

Buca'da 4.3 milyon TL'ye satılık mağaza!

İzmir İli Buca İlçesinde bulunan 3.724,00 metrekare yüzölçümüne sahip mağaza İzmir İflas Müdürlüğü tarafından 27 Şubat 2015 günü saat 15:50 ile 16:00 arası ihale ediliyor.

Buca Nazım Hikmet Parkı 15 Ocak'ta açılacak!

Buca Belediye Meclisi, Yenigün Mahallesi’nde belediye imkanlarıyla yapılan ve 15 Ocak’ta açılması planlanan parka, şair Nazım Hikmet’in adının verilmesi kararını aldı..

Buca Ege Giyim OSB'de istihdam 15 bine çıkacak!

Halen 66 fabrikanın faaliyette olduğu Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl 31 fabrika daha üretime başlayacak. Bunlar dışında kalan 38 parselin de 5 yıl içinde devreye girmesiyle bölgede sağlanan istihdam 15 bine yükselecek.

Mia Residence Buca iletişim bilgileri!

Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 4 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Mia Residence Buca iletişim bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek.

Buca Belediyesi yılbaşı etkinliklerine hazırlanıyor!

Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı 'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Buca Koop'ta 4 bin metrekarelik park açıldı!

Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi

Buca Kaynaklarda organik pazaryeri Haberi

Buca Kaynaklarda organik pazaryeri

Kaynaklar köyü halkının istekleri doğrultusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldı. Buca Belediyesi’ne ait 460 metrekare alanda hızla devam eden çalışmaların ardından Kaynaklar köyü halkı, ev ve bahçelerinde yetiştirdiği organik ürünler ile el emeklerini sergileyip, aile ekonomilerine katkı sağlayabilecekleri Organik Pazarı’na kavuşacak.

Buca Belediyesi’ne ait 460 metrekare alanda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmaların ardından Kaynaklar köyü halkı hem Organik Pazarı’na hem de düğün ve nişan gibi organizasyonları yapabilecekleri kapalı bir alana kavuşacak. Çalışmaların hızla devam ettiği ve çok kısa bir süre sonra hizmete açılması beklenen Organik Pazaryeri, aynı zamanda köy halkının düğün ve nişan gibi organizasyonlarını yapabileceği kapalı alan ihtiyacını da karşılamış...