03 / 05 / 2024

Buca Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi

Buca Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi

Buca Şirinyer'de Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın katıldığı törenle hizmete girdi...

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Elon Musk karar değiştirdi! “Mavi tik” onay sistemi değişiyor!

“Sana Özel” seçeneği getirilen sosyal medya platformunda yeni değişikliği açıklayan Twitter CEO’su Elon Musk, “mavi tik” olarak bilinen hesap onay sisteminde değişikliğe gidileceğini ve  kapsamının genişletileceğini duyurdu.

Mavi Jeans’ten yeni yıla özel! Bu hizmete inanamayacaksınız!

Mavi jeans’in yılbaşına özel verdiği hizmet, hediye almakta gecikenler için hayat kurtarıcı olacak.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Güzel ve Arife Ergün ortaklığında kuruldu. 

Yeşil Mavi Maltepe ödeme planı!

Sur Yapı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Yeşil Mavi Projesi 15 - 19 katlı dört bloklu olarak hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Yeşil Mavi: Sur Yapı Maltepe projesinin adı belli oldu!

Sur Yapı'nın Maltepe Başıbüyük Mahallesi'ndeki projesinin adı "Yeşil Mavi" oldu. Yeşil Mavi Maltepe'de daireler lansmana özel 454 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Verde Royal Buca Evleri fiyatları!

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Verde Royal Buca Evleri fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor.

Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesi 120 daireden oluşyor. Peki Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Buca Şirinyer Parkı imar planı değişikliği askıda!

İzmir Buca Şirinyer Parkı Kentsel Tasarım Projesi ve Park Alanını kapsayan Özel Proje Alanı ve Belediye Hizmet Alanı belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Mia Residence Buca'da lansmana özel fırsatlar!

İzmir Buda'da 72 konut halinde inşa edilen Mia Residence Buca'da lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Erzurum Mavi Şehir'in konut satışları 31 Ağustos'ta!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı.Sekmen, Büyükşehir’in Erzurum’u daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Buca Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi Haberi

Buca Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi


13 branşta hizmet verecek olan Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın katıldığı törenle açıldı. Buca Şirinyer girişinde 4 katlı binada kurulan Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi'nde Tam donanımlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Birimi de yer...