02 / 05 / 2024

buca parkları

buca parkları

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.

Buca Adatepe'ye 18 bin metrekarelik park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Adatepe mahallesinde zaman zaman kaçak moloz dökümlerinin yapıldığı 18 bin 860 metrekarelik alanı kentin en nitelikli parklarından birine dönüştürecek.

Kent Buca Evleri fiyat listesi!

Toplam 88 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 178 metrekare alan olarak tasarlandı. Proje İzmir İl'i Buca İlçe' sinde yer alıyor. İşte Kent Buca Evleri fiyat listesi...

İzmir Kent Buca Evleri' nde fiyatlar 430 bin TL' den başlıyor!

Hak İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Kent Buca Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Kent Buca Evleri' nde fiyatlar 430 bin TL' den başlıyor.

Üçkuyular-Narlıdere ve Üçyol-Buca metro hatlarına ne zaman başlanacak?

Ulaştırma Bakanlığı karara göre İstanbul, Ankara ve Antalya’da metro projelerini üstlenirken Üçkuyular - Narlıdere ve Üçyol - Buca Metro hatlarını yatırım programına dahil etmedi...

İSPARK 810 tekne kapasiteli yeni parklar yapıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015 yılında Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe'de 50 milyon liralık yatırımla 810 teknenin bağlanabileceği Tekne Parkları tamamlayacak. İSPARK, deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayarak sektörün ihtiyaçlarını karşılıy

Ali Kılıç: Maltepe'de bölge parkları kuracağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe Kent Konseyi önderliğinde mahalle meclisleri oluşturulacak. Halkımıza danışarak karar alacağız. Maltepe’de yeşili daima koruyup, bölge parkları yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Buca Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Buca Belediyesi, özel üniversite hastanesinin kiracısı olduğu De Jong Köşkü'nün bahçesine inşa edilen üç kaçak binayı yıkmak için, davanın sonucunu bekliyor.

Kent Buca Evleri'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Hak İnşaat, 28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine sektörün her alanında faaliyet gösteriyor. Firma Buca'daki 'Kent Buca Evleri'yle özel bir projeye imza atıyor..

Buca Kasaplar Meydanı ihalesi 20 Şubat'ta!

Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı’nı kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Buca’ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için 20 Şubat 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor.

1981 yılında Çamlıca, Yıldız, Emirgan parkları yeniden düzenlenmiş!

1981 yılında Çamlıca, Yıldız, Emirgan parkları yeniden düzenlenmiş. Türkiye Turing Otomobil Kurumu'nun katkılarıyla yapılan yeni yerlere 122 milyon lira harcanmış. Atatürk'ün Halaskargazi Caddesi'ndeki 3 katlı evi de kurum tarafından onarılmış.

Bayraklı Belediyesi parkların sayısını artırıyor!

Bayraklı Belediyesi, ilçenin yeşilendirilmesine yönelik yaptığı çalışmalarla bu güne kadar 1 milyon 266 bin 361 metrekareye ulaştı. Belediye parkların, çocuk oyun alanlarının sayısını artırırken bir yandan da ağaçlandırma yapıyor.

Arifiye'de parklar yapılıyor!

Sakarya Arifiye'de parklar yapılıyor. Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ocak ayında güneşin yüzünü gösterdiği güzel günleri fırsat bilerek çalışmalarını da biraz hızandırdı.

Antalya'da parklar sorunlu!

Antalya Kent Konseyi İmar ve Planlama Çalışma Grubu düzenlediği son toplantının gündemini, 'Antalya Yeşil Alan-Park Alanları Sorunları ve Çözüm Önerileri' olarak belirledi.Antalya'da parklar sorunlu.

buca parkları Haberi

buca parkları

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.


Buca Belediyesi, ilçedeki yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerinde muhtarların ve vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarını tespit eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016 yılı sonuna kadar bitirilmek üzere kentin 5 ayrı mahallesinde 6 ayrı park çalışması başlattı.


Kentin Murathan, Çamlıpınar, İnönü, Yeşilbağlar ve Mustafa Kemal Mahallerinde belirlenen yaklaşık 8 bin metrekarelik alan park, spor ve gezi alanı olarak düzenlenmeye başladı. Bu parklar arasında Mustafa Kemal Mahallesi’nde yapılacak 2 parkın adları ise Demokrasi ve Barış olacak.


Bucalıların keyifle zaman geçirebilecekleri alanlar yaratmak için yoğun çalışma yapan Belediye ekipleri, 6 ayrı parka...