07 / 05 / 2024

buca tramvay projesi

buca tramvay projesi

Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçeye 3 yıl içinde tramvay, ardından da metronun geleceği müjdesini verdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ankara'ya Nostaljik Tramvay Hattı geliyor!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler, Seğmenler, Gaziosmanpaşa Mahalleleri Nostaljik Tramvay Hattı projesi için ÇED süreci başladı.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Sincan'ın yeni tramvay hattı projesi ne oldu?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

buca tramvay projesi Haberi

buca tramvay projesi



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi’ni (BEGOS) ziyaret ederek işadamları ile bir araya geldi. Buca Adatepe’de BEGOS Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 3 yıl içinde Buca’ya tramvayın ardından da metronun geleceği müjdesini verdi. 


Kocaoğlu’na teşekkür

BEGOS Yönetim Kurulu Başkanı Timur Yaykıran, organize sanayi bölgesinin 18 yıl önce kurulduğunu ve 10 bin kişiye istihdam sağladığını söyledi. Bölgenin kuruluşundan bu yana belediye başkanlarından büyük destek aldıklarını söyleyen Yaykıran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da daha önce talep ettikleri Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'ni açtığı için teşekkür etti. Yaykıran, bu caddenin çok güzel olduğunu ve sadece organize sanayi bölgesi için değil, bölgedeki üniversite ve konutlar için de çok önemli bir bağlantı yolu haline...