07 / 07 / 2024

buca vinç devrilmesi

buca vinç devrilmesi

İzmir Buca'da 351 Sokak'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında kullanılan vinç devrildi. Vinç operatörü Mustafa Yalçınkaya (50), olay yerinde hayatını kaybetti.

İzmir Buca'da devrilen vincin operatörü hayatını kaybetti!

İzmir Buca'da 351 Sokak'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında kullanılan vinç devrildi. Vinç operatörü Mustafa Yalçınkaya (50), olay yerinde hayatını kaybetti.

İzmir'de inşaatta vinç devrildi: 2 ölü, 3 yaralı

İzmir Çiğli'de 6 katlı binanın inşaatında kullanılan vinç, henüz belirlemeyen nedenle devrildi. Vincin devrilmesi sonucu Osman Top ile Şerafettin Esen hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı.

Buca Nazım Hikmet Parkı 15 Ocak'ta açılacak!

Buca Belediye Meclisi, Yenigün Mahallesi’nde belediye imkanlarıyla yapılan ve 15 Ocak’ta açılması planlanan parka, şair Nazım Hikmet’in adının verilmesi kararını aldı..

Buca Ege Giyim OSB'de istihdam 15 bine çıkacak!

Halen 66 fabrikanın faaliyette olduğu Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl 31 fabrika daha üretime başlayacak. Bunlar dışında kalan 38 parselin de 5 yıl içinde devreye girmesiyle bölgede sağlanan istihdam 15 bine yükselecek.

Mia Residence Buca iletişim bilgileri!

Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 4 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Mia Residence Buca iletişim bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek.

Buca Belediyesi yılbaşı etkinliklerine hazırlanıyor!

Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı 'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Buca Koop'ta 4 bin metrekarelik park açıldı!

Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi

Buca'da 2014'te 24 bin ton asfaltlama yapıldı!

Buca Belediyesi yetkilileri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için ilçe sınırları içerisinde yer alan yolların asfaltlanması ve ilçedeki kaldırım taşı çalışmalarına öncelik verildiğini kaydetti.

İtalyanlar Buca'ya yatırım yapacak!

İtalya'nın Venedik bölgesinde üretim yapan, Ege'de yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, İzmir'in Buca ilçesine yatırım için kolları sıvadı. İş adamları Buca Belediye Başkanı Levent Priştina'yı ziyaret etti.

Kent Buca Evleri büyük ilgi gördü!

Hak İnşaat'ın 'Kent Buca Evleri' projesinin kısa sürede büyük ilgi görmesi firma sahiplerini mutlu etti.Hak İnşaat, "Kent Buca Evleri" ile Buca'da büyük bir başarıya imza attı.

Asyaport'un dev vinçleri yerlerini aldı!

Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi'nde inşası devam eden ve 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan Asyaport'un dev vinçleri, dev gemilerin yüklerini boşaltmak üzere limandaki yerlerini almaya başladı.

Hak İnşaat Kent Buca Evleri projesinin örnek dairelerini tanıttı!

Hak İnşaat, Kent Buca Evleri'nin örnek daire açılışını seçkin davetli topluluğunun katıldığı törenle gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı M. Galip Bilgili ve Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili törende konuşma yaptı...

buca vinç devrilmesi Haberi

buca vinç devrilmesi

İzmir'in Buca ilçesinde devrilen vincin operatörü yaşamını yitirdi.


351 Sokak'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında kullanılan vinç devrildi. Vinç operatörü Mustafa Yalçınkaya (50), olay yerinde hayatını kaybetti. 


Haberi alarak sokağa gelen Yalçınkaya'nın yakınları sinir krizi geçirdi.


Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. 


İnşaatın bulunduğu sokakta yaşayan İdris Sülü, gazetecilere yaptığı açıklamada, 09.00 civarında büyük bir gürültü duyduğunu, dışarı çıktığında vincin devrilmiş olduğunu gördüğünü anlattı.


Bir işçinin yerde yattığını görmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirten Sülü, "Sesten sonra dışarı çıktığımda işçiler koşturuyordu. Birisi yerde yatıyordu. En büyük korkumuz vincin devrilmesiydi. Apartmanların üzerine düşse herhalde apartmanın bir yarısını alıp götürürdü. Böyle bir risk vardı" diye konuştu.


AA



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


İzmir'in Buca ilçesinde devrilen vincin operatörü öldü....