20 / 05 / 2024

bucak belediyesi parkları

bucak belediyesi parkları

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü park alanlarında yeni bir düzenleme yapıyor. Parklarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, " Bucak Belediyesi olarak 'önce insan' felsefesiyle hareket ediyoruz." dedi.

O ilde 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Dikkat! 

Burdur ili Bucak Belediyesi, Burdur ili, Bucak ilçesinde yer alan 76 adet arsayı 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul deprem parklarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Ağustos’ta Ataşehir Deniz Gezmiş ve Topkapı’da deprem parklarını açacak. 

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Burdur Bucak Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor.

Darıca'ya yeni parklar yapılıyor!

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar inşa edecek.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

Ataşehir'deki parklar yenileniyor!

Ataşehir'e yeni park kazandırma çalışmalarını son sürat sürdüren Ataşehir Belediyesi, bir yandan da mevcut parkları yenilemeye devam ediyor.

Edirne'ye yeni gençlik parkları geliyor!

Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Edirne Gençlik Parkları Projesi” ile Edirne'ye yeni gençlik parkları kazandırılacak.

bucak belediyesi parkları Haberi

bucak belediyesi parkları

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından parklara spor aletleri yerleştirildi. 


Spor salonlarına gidemeyen ya da açık havada spor yapmak isteyenler Park Bahçeler Müdürlüğünün yerleştirdiği spor aletlerine gidebiliyor. Sağlıklı toplumun sağlıklı bireylerden oluştuğunu vurgulayan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada: "Bucak Belediyesi olarak yerel yönetim sorumluluklarımızın ötesinde 'önce insan' felsefesiyle hareket ediyoruz. 


Bucaklı vatandaşlarımızın isteklerini, ihtiyaçlarını ve mutluluklarını ön planda tutuyoruz. Bu anlamda, spor aletlerini parklarımıza yerleştirerek kent yaşamının yoğunluğunda, yeşilliğin ortasında, çiçekler arasında vatandaşlarımız spor yapma keyfini yaşasın istedik. Özellikle kadınlarımız komşularıyla birlikte spor yapmaya gelip hem zinde kalıyor hem de sosyal terapi imkanı buluyor."Her Takım, Uzun yürüme, bel kıvırma, bisiklet, bel esnetme, mekik ve bacak çalıştırma aletlerinden oluşmakta olup, açık ihale ile aldığımız 25 takım spor aleti, Fatih...