27 / 04 / 2024

Bucak Belediyesi

Bucak Belediyesi

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, 23 Nisan Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek Belediye Başkan Vekili İbrahim Satılmış ve Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüşten bilgi aldı.

Burdur Bucak'taki tütün deposu Teknik Hizmetler Kampüsü'ne dönüştürüldü!

Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Tekel'in tütün deposu olarak kullanılan eski atıl binaları Teknik Hizmetler Kampüsü'ne çevirerek belediye hizmetleri için üretim merkezi haline getirdiklerini söyledi.

Bucak'ta park alanları düzenleniyor!

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü park alanlarında yeni bir düzenleme yapıyor. Parklarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, " Bucak Belediyesi olarak 'önce insan' felsefesiyle hareket ediyoruz." dedi.

Tekel deposu artık Bucak Belediyesi'nin!

Burdur'un Bucak İlçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan eski tekel depoları Bucak Belediyesi'ne tahsis edildi. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla bizzat ilgilendiğini söyleyerek teşekkür etti.

O ilde 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Dikkat! 

Burdur ili Bucak Belediyesi, Burdur ili, Bucak ilçesinde yer alan 76 adet arsayı 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Burdur Bucak Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor.

Bucak Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye kat karşılığı bina!

Bucak Belediye Başkanlığı, Burdur Bucak'ta 3 milyon 536 bin 827 TL'ye kat karşılığı bina yapım işi ihalesi yapacak.

Burdur Bucak'ta 2. imar değişikliği referandumu düzenleniyor!

Bucak Belediyesi, Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan Mahallelerinden sonra Sanayi, Konak, Çavuşlar, Yörükler ve Alaattin Mahallesinde yapılması planlanan imar değişikliğini halka sorarak karar verecek.

Bucak Belediyesi caddelerde sıcak asfalt çalışması başlattı!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, 23 Nisan Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek Belediye Başkan Vekili İbrahim Satılmış ve Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüşten bilgi aldı.

Bucak Belediyesi yeni yollar açıyor!

İnsan ve proje odaklı hizmetleri, sürekli yenilikleriyle dikkat çeken Bucak Belediyesi ulaşımın kalitesini, hızını ve güvenliğini artırmak için yolları yenilemenin yanında yeni ve alternatif yollar da yapıyor.

Bucak Belediyesi'nin imar planı referandumu sonuçlandı!

Bucak Belediyesi'nin imar planı çalışmasının birinci etabında Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan mahallelerinde yapmayı planladığı imar değişikliği için mahalle sakinleri ve tapu sahiplerine yönelik referandum yapıldı.

Burdur Bucak'ın imar planı değişecek!

Bucak Belediyesi tarafından ilk etapta Barbaros, Mimar Sinan ve Onaç Mahallelerini kapsayan imar revizyonu için düzenlenen referandumun sonuçları açıklandı.

Burdur Bucak'ta imar değişikliği için referandum yapılacak!

Bucak Belediyesi altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek, yol, doğalgaz, elektrik, kanalizasyon ve benzeri altyapı çalışmalarını kalıcı olarak çözmek için Barbaros, Mimar Sinan ve Onaç mahallelerinde imar değişikliği için referandum yapıyor.

Burdur Bucak'ta imar değişikliği için referandum yapılacak!

Burdur’un Bucak Belediyesi altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek, altyapıyı tamamıyla bitirebilmek için tüm mahallelerde imar revizyon uygulaması için üç mahallede referanduma gidiyor.

Erciş Belediyesi’nden yol açma çalışması!

Van’ın Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bucakönü Mahallesi’nde yol açma çalışması başlatıldı. Toplamda 20 kilometrelik yolun yapımını tamamladı. Mevcut yolların stabilize çalışması da yapıldı.

Bucak'ın Cami ve Çukur mahallelerinde dönüşüm çalışmaları başladı!

Bucak Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında Cami ve Çukur Mahallelerinde anket ve veri hazırlık çalışmaları başlatıldı.

Bucak Belediyesi Haberi

Bucak Belediyesi

Başkan Mutlu, havanın ısınmasıyla sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını, yaz sezonu boyunca devam edeceğini ifade etti.


Başkan Mutlu, "Asfalt programında olan cadde ve sokaklarımızın ilk önce tüm altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sıcak asfalt çalışması yapacağız. İlçenin hemen hemen tüm mahallelerinde altyapı, yol, kaldırım ve benzeri çalışmalar sürmekte. Vatandaşlarımızdan biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Amacımız daha temiz pırıl pırıl bir Bucak yaratmak" dedi.



Hürriyet...