20 / 05 / 2024

bucak parkları

bucak parkları

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü park alanlarında yeni bir düzenleme yapıyor. Parklarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, " Bucak Belediyesi olarak 'önce insan' felsefesiyle hareket ediyoruz." dedi.

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacoğlu tarafından kuruldu.

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Hakan Bucak'tan yeni yatırım: 200 bin TL'ye şirket kurdu!

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Hakan Bucak ve Hamit Bucak ortaklığında kuruldu.

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Hakan Bucak yeni şirket kurdu. Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Beşiktaş'ta Hakan Bucak tarafından kuruldu. 

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

Hakan Bucak: Yasadışı vatandaşlık uygulamasının takipçisi olacağız!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Yurt dışında 175 bin dolar ile yüzde 10 kira gelir garantisi” sloganıyla hileli kampanya yapıldığını görüyoruz. Bu tür asılsız reklamlar, ülkemizin ve sektörümüzün tanıtımına zarar veriyor!” diye uyardı.

Hakan Bucak: Suudi Arabistan ambargosu, sektörümüz için bir kayıp değil!

Suudi Arabistan’ın Türkiye’de konut alan vatandaşlarına baskı uygulamaya başladığını söyleyenMars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Ambargo, Türk ürünleriyle başladı. Suudi Arabistan ekonomik olarak domine ettiği bazı ülkeleri de Türkiye’ye karşı etkilemeye çalışıyor" dedi.

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

İstanbul deprem parklarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Ağustos’ta Ataşehir Deniz Gezmiş ve Topkapı’da deprem parklarını açacak. 

bucak parkları Haberi

bucak parkları

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından parklara spor aletleri yerleştirildi. 


Spor salonlarına gidemeyen ya da açık havada spor yapmak isteyenler Park Bahçeler Müdürlüğünün yerleştirdiği spor aletlerine gidebiliyor. Sağlıklı toplumun sağlıklı bireylerden oluştuğunu vurgulayan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada: "Bucak Belediyesi olarak yerel yönetim sorumluluklarımızın ötesinde 'önce insan' felsefesiyle hareket ediyoruz. 


Bucaklı vatandaşlarımızın isteklerini, ihtiyaçlarını ve mutluluklarını ön planda tutuyoruz. Bu anlamda, spor aletlerini parklarımıza yerleştirerek kent yaşamının yoğunluğunda, yeşilliğin ortasında, çiçekler arasında vatandaşlarımız spor yapma keyfini yaşasın istedik. Özellikle kadınlarımız komşularıyla birlikte spor yapmaya gelip hem zinde kalıyor hem de sosyal terapi imkanı buluyor."Her Takım, Uzun yürüme, bel kıvırma, bisiklet, bel esnetme, mekik ve bacak çalıştırma aletlerinden oluşmakta olup, açık ihale ile aldığımız 25 takım spor aleti, Fatih...