29 / 04 / 2024

Buckingham Sarayı yenileme

Buckingham Sarayı yenileme

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, ikamet ettiği Buckingham Sarayı 630 milyon liralık maliyetle restore edilecek. Sarayda çok sayıda taş blok yerinden kaldırılacak ve sarayın eskimiş su ve elektrik tesisatları da tümüyle yenilenecek.

Buckingham Sarayı’nın yeni komşuları Ant Yapı’nın projesine taşınıyor!

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Buckingham Sarayı’na komşu lüks malikane satışa çıktı!

İngiltere Kraliçesi'nin konutu Buckingham Sarayı’nın karşısındaki bir malikane satışa çıkarıldı. Ultra lüks eve zenginlerden ilgi var. 

Buckingham Sarayı'nın restorasyon bütçesi 369 milyon sterlin!

Buckingham Sarayı'nın 369 milyon sterlinlik bir bütçeyle 10 yıl boyunca restore edileceği açıklandı.

Belçim Bilgin Erdoğan Londra'da ev kiraladı!

Oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan şehrin ünlü caddesi Buckingham Palace Road'da aylık 4 bin Pound'a (15 bin TL) daire tuttu. Belçim Bilgin Erdoğan biraz ötesindeki Buckingham Sarayı'nda yaşayan Kraliçe Elizabeth'e komşu oldu.

Ant Yapı, Buckingham Sarayı’na komşu proje yapacak!

Ant Yapı’nın yeni imzaladığı sözleşmeler arasında bir de Londra projesi bulunuyor. Londra’da ilk kez iş yapacak olan şirket, Buckingham Sarayı’na komşu ‘super prime’ bir konut projesine imzasını atacak.

Ant Yapı Londra projesinin inşaatı Mart 2016'da başlayacak!

Ant Yapı Londra projesinin sözleşmesini imzaladı. Londra'da ilk kez iş yapacak olan şirket, Buckingham Sarayı'na komşu 'super prime' bir konut yatırımına imzasını atacak.

Ant Yapı, Buckingham Sarayı’na komşu proje yapacak!

Dünyanın en iyi 250 müteahhiti arasında yer alan, yurt dışında 4.5 milyar dolar değerinde projeye imza atan Ant Yapı, ilk kez Londra'da projeye hazırlanıyor

Türk müteahhitleri ilk kez yüklenici olarak İngiltere'de!

Ant Yapı, Londra’da Buckingham Sarayı’na komşu, 40 milyon poundluk bir projenin yükleniciliğini üstlendi. Yatırımcısı Rus olan ‘super prime’ proje, Türk müteahhitlerinin Londra’da aldığı ilk iş oldu.

Buckingham Sarayı 630 milyon TL'ye restore edilecek!

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, ikamet ettiği Buckingham Sarayı 630 milyon liralık maliyetle restore edilecek. Sarayda çok sayıda taş blok yerinden kaldırılacak ve sarayın eskimiş su ve elektrik tesisatları da tümüyle yenilenecek.

İngiltere Buckingham Sarayı restore ediliyor!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ikamet ettiği Buckingham Sarayı'nda, yaklaşık 10 yıl sürecek restorasyon başlıyor.Saray’ın restorasyon maliyeti 150 milyon sterline (yaklaşık 630 milyon TL) mal olacak.

Buckingham Sarayı'na bakımsızlık eleştirisi yapılıyor!

İngiltere'deki Kamu Hesapları Komisyonu, başta Buckingham Sarayı olmak üzere kraliyet ailesine ait konutların durumlarının kötü finansal yönetim nedeniyle bakımsız olduğunu bildirdi. Komisyon, konutların yüzde 40'ının onarıma ihtiyacı olduğunu belirtti...

Buckingham Sarayı ve Windsor Şatosu için 50 milyon sterlin harcanacak!

İngiltere Kraliyet Ailesi, Buckingham Sarayı ve Windsor Şatosu’nun tadilatı için 50 milyon sterlin harcayacak. Saray duvarlarında kanserojen bir madde olan abbest oluşması ve çatıdan su sızması, tadilatı gerekli kıldı

Buckingham Sarayı ilk kez futbol maçına ev sahipliği yaptı!

Buckingham Sarayı, tarihinde ilk kez bir futbol maçına ev sahipliği yaptı. İngiltere Futbol Federasyonu'nun 150. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Buckingham Sarayı'nın bahçesinde Civil Service takımı ile Polytechnic amatör futbol takımları maç yaptı...

Buckingham Sarayı yenileme Haberi

Buckingham Sarayı yenileme
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, ikamet ettiği Buckingham Sarayı'nın restorasyonu için kesenin ağzını açtı. 10 yıl sürebilecek proje kapsamında sarayda çok sayıda taş blok yerinden kaldırılacak ve sarayın eskimiş su ve elektrik tesisatları da tümüyle yenilenecek. Tadilatın 150 milyon sterlinlik, yani yaklaşık 630 milyon liralık maliyeti ise dudak uçuklatıyor. 


İSKOÇYA'DAN ÖDENEK RESTİ 

Tadilat haberleri restorasyonun finans kaynağını da merak konusu haline getirdi. Yüksek maliyetli projenin dış finansmanları gerektireceği öne sürülürken İskoçya, Başbakan David Cameron verilen yetki devri sözlerini yerine getirene kadar Kraliyet bütçesine ödemeleri durdurduğunu açıkladı. İskoçya, Kraliyet bütçesine yıllık 8,4 milyon lira katkıda bulunuyor. 


Tadilat nedeniyle Berlin'de 

Buckingham Sarayı'nın tadilatı sebebiyle farklı muhitlerde kalacağı söylenen Kraliçe II. Elizabeth'in ilk durağı Almanya oldu. Başkent Berlin'e 3 günlük ziyaret için gelen Kraliçeyi Bellevue Sarayı'nda Cumhurbaşkanı...