14 / 05 / 2024

Budaklı Kaplıcası nelere faydalı

Budaklı Kaplıcası nelere faydalı

Güroymak ilçesinde her yıl çok sayıda yerli ve yabancının akınına uğrayan Budaklı Kaplıcası, turizmin yanı sıra değişik alanlarda da değerlendirilecek. Budaklı Kaplıcasının birçok hastalığa iyi geldiği belirlendi.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

6 soruda emlakçıdan ev alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Emlakçılar aracılığı ile yapılan alım satım ve kiralama işlemlerinde alıcı veya kiracı tarafın bazı hususlara dikkat etmesi gerekiyor. Peki, siz de "Emlakçıdan ev alırken nelere dikkat etmeliyiz?" diyorsanız işte yanıtı..

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Müteahhit ile arsa sahipleri arasında yapılan Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde arsa sahiplerinin nelere dikkat etmeleri? Sorunun cevabını Avukat Ali Kiraz yanıtladı...

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Kentsel dönüşümde müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Son, arsa sahiplerine karar aşamasında dikkat edilmesi gereken kriterlerle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Peki kentsel dönüşümde müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Zeyna Gazetesi köşe yazarı olan Kadir özel bugünkü yazısında arsa yatırımında en çok nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. İşte o haber...

İkinci el konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Bahar dönemi yaklaşırken ev satışlarında artma gözlendi. Uygun fiyata ev arayanlar ise ikinci el konutlara yöneldi. Peki ikinci el konut alırken nelere dikkat edilmeli? İşte cevap haberimizde yer alıyor...

Siteden ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında ev alırken nelere dikkat edileceği konusunda uyarılarda bulundu. İşte o haber...

Müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, ''Müteahhit seçerken nelere dikkat edilmelidir'' konusuna değindi. İşte Karataş'ın o yazısı...

Parke seçerken nelere dikkat edilmeli?

Hüni Parke Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kaya, parke döşerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. Kaya, ''Zemin dekorasyonunda parke vazgeçilmez'' dedi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Konut alırken tapuda ve ödemede nelere dikkat etmeli?

İster oturum amaçlı olsun ister yatırım amaçlı olsun konut satın alırken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunuyor. Peki, konut alırken tapuda ve ödemede nelere dikkat etmeli?

Budaklı Kaplıcası nelere faydalı Haberi

Budaklı Kaplıcası nelere faydalı

Güroymak ilçesinde her yıl çok sayıda yerli ve yabancının akınına uğrayan Budaklı Kaplıcası, turizmin yanı sıra değişik alanlarda da değerlendirilecek. Güroymak Kaymakamlığınca hazırlanan proje kapsamında, birçok hastalığa iyi geldiği belirlenen kaplıcanın,Termal turizm, ısıtmalı sera ve tulipa balığı yetiştiriciliğinde kullanılması hedefleniyor. 

Kaymakamlık tarafından yapılan araştırmalara göre, 150 metre derinlikte 180 derecede sıcak su elde edilen kaplıca alanında ilk etapta Termal otel kurularak kaplıcanın turizme kazandırılması planlanıyor. 


Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl ulusal ve uluslararası basına konu olan Budaklı kaplıcasının, yıllardır atıl vaziyette olduğunu söyledi....