02 / 05 / 2024

Buderus etkinlik

Buderus etkinlik

Avrupa'nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus’un klasik kombi imajını yeniden şekillendiren ürünü Logamax plus GB172i, önde gelen mimar ve iç mimarların katıldığı MIMARSIV Selection etkinliğinde 50 seçilmiş ürün arasında yer aldı.

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Kobisan Evleri’nin tercihi: Buderus uzmanlığı!

İklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından Buderus'un üst kat kondenser kombisi Konya'nın en ünlü projelerinden Kobisan'ın evlerinde de gözde. 

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile K.H. Margaretha tarafından kuruldu.

Buderus etkinlik Haberi

Buderus etkinlik

Isı sistemlerinde her türlü ihtiyaca yönelik çözümler içeren geniş ürün gamıyla hizmet veren Buderus, Fransız Sarayı’nda, 50 seçilmiş ürünün 500 mimar ve satın alma müdürüyle buluştuğu MIMARSIV Selection etkinliğinde yeni nesil kombisi Logamax plus GB172i ile yer aldı.


Mimarları hem dijital hem de bire bir etkinliklerle güncel malzemelere ulaştırmayı amaçlayan MIMARSIV tarafından gerçekleştirilen etkinlikte 50 seçkin ve yenilikçi ürün, mimar ve iç mimarlara tanıtıldı. Mimari ofis ortakları, yatırımcı şirketler, uluslararası ticaret odaları ve malzeme firmalarından temsilcilerin yer aldığı etkinlikte, Buderus Logamax plus GB172i konuklardan tam not aldı.


Üstün konfor+Yaratıcı tasarım+Tasarruf: Logamax plus GB172i


Buderus uzmanlığı ile üretilmiş Logamax plus GB172i Kombi, sunduğu 30 ve 35 kW kapasiteleri ile apartman dairelerinden dubleks konutlara kadar farklı büyüklük ve ihtiyaçtaki yaşam alanları için güvenilir bir...