27 / 04 / 2024

budo mudanya

budo mudanya

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa - İstanbul arasında konforlu ulaşımın sağlanması için BUDO seferlerine ilgi her geçen gün artarken, 10 bininci yolcu olarak İstanbul’dan gelen Esra Sevilay Su, Başkan Altepe tarafından iskelede çiçekle karşılandı...

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar!

Teslimleri hemen yapılan Mudanya Marina Evleri'nde peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabiliyor. Proje denize 60 metre uzalıkta bulunuyor. İşte Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar...

Birel İnşaat Mudanya'da yeni projesi SeaMarine'yi hayata geçirecek!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Mudanya Saraylar'da 2. etap çalışmaları başlıyor!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje Birel İnşaat, 41. yılında Halitpaşa Arnavutköy'de özgün bir projeye başladı.

Birel İnşaat'tan Mudanya'ya lüks konut!

Birel İnşaat'ın "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan dev yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Bursa Mudanya Kirmasti Kervan AVM açıldı!

Kirmasti Kervan Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde Mudanya Şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal katıldı.

Mudanya Çağrışan kavşak düzenlemesi imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ilçesine bağlı Çağrışan Mahallesi, kavşak düzenlemesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişikliğine ilişkin askı itirazları askıya çıkarıldı...

Mudanya Altıntaş cami alanı imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya İlçesi, Altıntaş Mahallesi, 950 sayılı parselin cami alanı alanına alınmasına ilişkin 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Gülay Güneş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kasap Sokak, Eser İş Merkezi'nde kuruldu.

Mudanya Çepni Köyü imar planı değişikliği askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Mudanya Çepni Mahallesi, H21b12c pafta, 141 ada, 64 ayılı parselin Özel Sosyal Tesis Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 5 Haziran'da askıdan inecek...

Oymak Mudanya Evleri satılık!

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Bursa Oymak Mudanya satış ofisi!

Bursa Oymak Mudanya satış ofisi ile 0224 248 09 09 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin bu yıl ekim ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan meydana geliyor.

budo mudanya Haberi

budo mudanya


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘halkın projesi’ olarak hayata geçirdikleri BUDO’ya Bursalı ve İstanbulluların sahip çıktığını belirterek, “Talepler doğrultusunda ek seferlerimizi devreye alıyoruz” dedi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Burulaş bünyesinde kurduğu Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ile vatandaşlar Bursa ve İstanbul arasında konforlu, kaliteli ve ekonomik ulaşım imkanı bulurken, 24 Ocak’ta seferlere başlayan BUDO kısa zamanda geniş kitlelere hizmet vermeye başladı. Mudanya ve İstanbul’dan karşılıklı 2 sefer ile başlayan BUDO, kısa sürede doluluk oranını yüzde 80’lere çıkarırken, yolcu sayısında da 10 bini aştı. BUDO’nun 10 bininci yolcusu olarak İstanbul Kabataş’tan Conkbayırı gemisine binen Esra Sevilay Su, Mudanya İskelesi’ne geldiğinde büyük bir sürprizle karşılaştı. BUDO’nun 10 bininci yolcusu iskelede çiçekle karşılayan Başkan Altepe, Esra Sevilay Su’ya deniz ulaşımında BUDO’yu tercih ettiği için...