01 / 05 / 2024

Mudanya'ya yeni imar planı geliyor!

 Mudanya'ya yeni imar planı geliyor!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdiği izin yazısı ile bölgeden konut almak isteyen vatandaşların endişelerine çözüm sağlanmış olacak.



İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ile 30'a yakın İMSİAD üyesi müteahhit ve sanayici, son günlerde Mudanya'yı yakından ilgilendiren 1 /1000 ve 1/5000 ölçekli planları hakkında alınan mahkeme kararlarını istişare etmek üzere Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı makamında ziyaret etti. 


GEREKLİ YAZIYI GÖNDERDİK 

Toplantıda, Mııdanyalıları yalandan ilgilendiren 1 /1000 ve 1 /5000 ölçekli imar planlarının iptaline ilişkin kararlar sonucunda bölgeden konut alan veya almayı planlayan vatandaşların mağdur olmalarının önüne geçmek için İMSİAD Üyesi müteahhitler ve Mudanya Belediyesi iıin nasıl bir yol izleyeceği istişare edildi. Ziyarette Mudanya'nın önemli bölgelerinden olan Güzelyalı'da tapu devri ve satış işlemlerinde Mudanya halkını yakından ilgilendiren mahkeme kararları sonrasında atılacak adımlar konusunda mutlu sona varıldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1 /5000 ve 1 /1000 ölçekli revizyon planlarının her ikisinin de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması içüı gereken izin yazısını belediyeye gönderdiğini kaydetti. 



A Gazete 


Geri Dön