26 / 07 / 2024

Buen Arıtma Altyapı adres

Buen Arıtma Altyapı adres

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Gezer tarafından kuruldu.

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Gezer tarafından kuruldu.

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Osmaniye Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 75'i tamam!

HATSU, Erzin ilçemizi altyapı sıkıntısından kurtaracak olan Erzin Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının hızla ilerlediğini duyurdu.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi altyapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürlüğü'nün Gördes Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor.

Kandıra’nın 14 mahallesine arıtma tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 14 mahalleyi kanalizasyon şebekesine kavuşturmak için 25 km uzunluğunda altyapı ile atıksuları arıtmak için de modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Kandıra’da arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin turizm merkezleri olan Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 3 adet modüler arıtma tesisi projesi yapacak.

Seyrek ve Sarısu’ya arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı.

Balıkesir Havran'ın arıtma tesisi ve altyapı sorunu çözülüyor!

Havran için büyük sorun olan arıtma tesisi ve alt yapı konusunda çalışmalar BASKİ ile ortaklaşa devam ederken evlere eybek suyunun getirilmesi konusunda ise sona yaklaşıyor.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

120 kilometrelik kanalizasyon hattı üzerinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Toçoğlu, "Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde de çalışmalarımız devam ediyor. Kocaali'yi sağlam altyapıya kavuşturuyoruz" dedi.

Erzurum Sarıkamış Arıtma Tesisleri'nin inşaatına başlandı!

Sarıkamış Belediyesi, Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında, eski Kars yolu girisinde Atık Su Arıtma Tesisleri yapımına başladı.

Buen Arıtma Altyapı adres Haberi

Buen Arıtma Altyapı adres

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Gezer tarafından kuruldu.

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu:

ARITMA TESİSLERİ a) Gaz, bacagazı ile hava arıtma ve geri kazanma ve koku giderme tesisleri kurmak. b) Katı atık, çamur, çöp arıtma ve geri kazanma tesisleri kurmak, bu tesislerde elde edilen ürün ve hammaddeleri pazarlamak. c) Gürültü kirliliğini önleyecek ve azaltacak sistemler kurmak. d) Endüstriyel amaçlı kullanım ya da içme suyu elde etmek üzere su ve atıksu arıtma, şartlandırma tesisleri kurmak. e) Herhangi bir kirletici kaynak tarafından tahrip edilmiş göl, akarsu, deniz, toprak alanlarını arıtıp yeniden yaralanılabilir hale getirecek sistemleri kurmak. f) Katı, sıvı ve gaz atıkları yakma yoluyla imhasını ve bu yolla enerji...