14 / 05 / 2024

Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Burak Bağtaş Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Conickel İnc Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Conickel İnc Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Evran tarafından kuruldu.

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tokgöz tarafından kuruldu.

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbasit Fırat ve Ömer Faruk Fırat ortaklığında kuruldu.

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Nagehan Emanet Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nagehan Emanet Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nagehan Emanet tarafından kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Türker Meydan tarafından kuruldu.

Nairda Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nairda Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adrıan Yu tarafından kuruldu.

Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Burak Bağtaş Şubes Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.


Bugün Emlak...