06 / 05 / 2024

bugün kira gelir vergisinin son ödeme günü mü

bugün kira gelir vergisinin son ödeme günü mü

25 Mart'a kadar verilmesi gereken kira gelir vergisi beyannamesi, yapılan uzatma ile 31 Mart'a kadar verilebiliyor. Peki, ödemelerde herhangi bir uzatma yapıldı mı? Kira gelir vergisinin son ödeme günü bugün mü?

Kira beyannamesinde son gün bugün! Hazır kira beyannamesi 2024: Kira gelir beyannamesi nasıl verilir?

Kira ve ücret kazancı gibi geçtiğimiz sene gelir elde edenlerin beyanname verme süresi bugün bitiyor. Peki kira gelir beyannamesi nasıl verilir? İşte merak edilenler...

Kira desteği başvuruları için bugün son gün!

Pandemi nedeniyle gelir kaybı yaşayan esnaflara verilecek olan kira destekleri için başvurular bugün sona eriyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor. 

Kira geliri olan herkesi ilgilendiriyor! Bugün son gün!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, 31 Mart’a kadar verilmesi gereken yıllık kira gelir vergisi beyannamelerinin süreleri 30 Nisan'a kadar uzatılmıştı. Kira geliri olanlar için beyanname verme süresi bugün doluyor...

Kira gelir vergisinin ilk taksit ödemeleri için bugün son!

Kira beyannamesi vermeyen gayrimenkul sahipleri için verilen süre bugün doluyor. Kira beyannamesi vermeleri gerektiği halde kira beyannamesi vermeyenler cezalı duruma düşecekler. Kimlerin kira beyannamesi vermesi gerekiyor?

TOKİ Pazarcık orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesinde yer alan 36 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Toplam 78 adet konutun yer aldığı TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

Kira gelir vergisi ödemeleri için son gün bugün!

Kira gelir vergisi mükellefleri vergi borcunun ilk taksitini Mart ayında ödedi. Kira gelir vergisi son ödeme tarihi bugün...

Gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit dönemi bugün başlıyor!

Gayrimenkulünü satıp veya kiraya verip gelir elde edenler bu sene ilk vergi borcunun taksidini Mart ayında ödedi. Gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit ödemeleri ise bugün başlıyor.

Kira gelir vergisi 2. taksiti son günü 2018!

Kira gelir vergisi, konut veya işyerini bir sene boyunca kiraya vererek gelir elde edenler tarafından ödeniyor. Bu sene ilk taksitler Mart'ta ödendi. Peki, kira gelir vergisi 2. taksiti son günü 2018 ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 213 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kira gelir vergisi beyannamesi ve 1. taksiti bugün son!

Kira gelir vergisi için beyanname verme ve 1. taksit ödeme dönemi bugün sona eriyor. Mükellefler beyannamelerini vermezse istisnadan yararlanamıyor...

Kira gelir vergisi beyan ve 1. taksit dönemi yarın bitiyor!

2018 yılı kira gelir vergisi mükelleflerinin beyanname verme ve 1. taksit ödeme dönemi yarın (2 Nisan 2018) akşamı sona eriyor..

Kira gelir vergisi beyannamesi son günü 2018!

Mart ayı vergi takviminde belirtilen kira gelir vergisi son beyanname günü uzatıldı. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi son günü 2018 ne zaman oldu?

bugün kira gelir vergisinin son ödeme günü mü Haberi

bugün kira gelir vergisinin son ödeme günü mü

Kira gelir vergisinin son ödeme günü bugün mü?


Gelir vergisi süresi elektrik kesintisi nedeniyle uzatıldı!


2014 yılında ev veya işyerini kiraya verenler, elde ettiği kira gelirleri için 2015 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor.


Kira gelir vergisi senede Mart ve Temmuz ayları olmak üzere, 2 eşit taksit halinde ödeniyor. Vergi için beyannameler de Mart ayında veriliyor.


Normalde 25 Mart'a kadar verilmesi gereken kira gelir vergisi beyannamesi, yapılan uzatma ile 31 Mart'a kadar verilebiliyor. Peki, ödemelerde herhangi bir uzatma yapıldı mı? Kira gelir vergisinin son ödeme günü bugün mü?


Kira gelir vergisinin ödemeleri için henüz bir uzatma söz konusu olmayıp; 31 Mart Salı akşamı mesai bitimine kadar ödenmesi gerekiyor.


Kira gelir vergisi ödemeleri;

-Başkanlığın internet sitesi üzerinden anlaşmalı bankaların kredi kartları ile (Sadece GMSİ beyan edenler...