18 / 07 / 2024

buikad 2013 ödül töreni

buikad 2013 ödül töreni

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Bursa'da iş yaşamında başarıya imza atmış iş kadınlarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kent Meydanı AVM işbirliğiyle 8 Mart Cuma akşamı ödüllendirdi...

Eryap ihracat dalında ödül aldı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi ERYAP, İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından verilen “Başarılı İhracatçılar Ödülü”nü 2013 yılında olduğu gibi, 2014 yılında da iki dalda almaya hak kazandı.

Bera Ankara Otel ödül aldı!

Bera Ankara Otel, Asya ülkeleri turizmcilerinin referans olarak kabul ettiği www.lianorg.com sitesinden ödül aldı. Bera Otel, Kombassan Holding bünyesinde Aralık 2013'ten bu yana "Helal Hizmet" anlayışıyla faaliyet gösteriyor.

Dumankaya Flex Kurtköy ödül kazandı!

Eylül 2013'te teslim edilen Dumankaya Flex Kurtköy projesi, toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesinde bulunması ve birçok sosyal donatı alanları sebebiyle ödül kazandı. Dumankaya Flex Kurtköy projesi 2013'te teslim edilmişti.

Türkiye, 2013 yılında 8.5 milyon genç turisti ağırladı!

Turizmcinin hedefi tatilde 500 avro harcayan gençler Türkiye, 2013 yılında 8.5 milyon genç turisti ağırladı. Dünyada 320 milyar dolar gelir bırakan genç turistler, Türkiye'de ortalama 500 avronun üzerinde harcama yaptı.

Toskana Vadisi European Property Awards'ta ödül aldı!

GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı.

Arnavutköy'de 2012 ve 2013 yılında yapılan kaçak binalar yıkılacak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü; Arnavutköy 'de yer alan 2012 ve 2013 yılında yapılmış olan kaçak binaların yıkım işini 4 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Akfen GYO Faaliyet Raporu Altın Ödül'e layık görüldü!

Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

Akfen GYO'nun faaliyet raporuna Altın Ödül!

Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

Akfen GYO'nun faaliyet raporu Altın ödül aldı!

"Dünyayı Misafir Ediyoruz" temasıyla hazırlanan Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

Akfen GYO faaliyet raporuna Altın Galaxy ödülü!

Akfen GYO’nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, Amerika merkezli bağımsız MerComm kuruluşu tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Galaxy Ödülleri 2014’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

Arıkan Yapı tek katlı villa yaşamına Avrupa'dan 4. ödül!

Gayrimenkul oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013 yılında 3 kategoride ödüle layık bulunan Park Village projesi bu yılda mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödüle layık görüldü...

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Euromoney'den ödül!

Türkiye'de şehir otelciliği konseptine odaklanan Akfen GYO, 2014 yılında da "Türkiye'nin En İyi Otel Geliştiricisi" ödülünü aldı. Akfen GYO, 2011, 2012, 2013 yıllarında da aynı ödüle layık görülmüştü.

Altın Örümcek’ten Kaleseramik’e 2 ödül birden!

İnternet alanındaki en prestijli ödüllerden biri olan Altın Örümcek’te, 2013 yılının en iyi ‘Perakendecilik Mağazacılık’ ve ‘Üretim/Sanayi’ ödülleri www.kale.com.tr web sitesi ile Kaleseramik’in oldu.

buikad 2013 ödül töreni Haberi

buikad 2013 ödül töreni


Almira Otel Büyük Salon'da yapılan gecede ödül töreni BUİKAD Başkanı Özlem Baş Bayraktar'ın konuşması ile başladı. BUİKAD Başkanı Bayraktar, iş yaşamında kadının önemine kamuoyunun dikkatini çekmek, başarılı iş kadınlarını taçlandırarak iş yaşamında yer alan tüm kadınları yüreklendirmek amacıyla düzenledikleri ödül töreninin bu yıl da büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Birbirinden başarılı kadının ve iş yaşamında kadını destekleyen kurumun aday gösterildiği ödül sürecinde jürinin karar vermekte oldukça zorlandığını belirten Başkan, ödüllerin sembolik olduğunu, aslında iş yaşamında var olmayı başaran her kadının takdir edilmeyi hak ettiğini belirtti. Bayraktar konuşmasında, “Gelişmiş ülkelerle paralel bir şekilde ülkemizde kadın istihdamına verilen önemin gün geçtikçe arttığını ve hükümetin, özel sektörün ve sivil toplumun iş yaşamında kadını destekleyen tüm girişimlerini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını” dile...