18 / 07 / 2024

BUİKAD 2013 ödülleri sahiplerini buldu!

BUİKAD 2013 ödülleri sahiplerini buldu!

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Bursa'da iş yaşamında başarıya imza atmış iş kadınlarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kent Meydanı AVM işbirliğiyle 8 Mart Cuma akşamı ödüllendirdi...





Almira Otel Büyük Salon'da yapılan gecede ödül töreni BUİKAD Başkanı Özlem Baş Bayraktar'ın konuşması ile başladı. BUİKAD Başkanı Bayraktar, iş yaşamında kadının önemine kamuoyunun dikkatini çekmek, başarılı iş kadınlarını taçlandırarak iş yaşamında yer alan tüm kadınları yüreklendirmek amacıyla düzenledikleri ödül töreninin bu yıl da büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Birbirinden başarılı kadının ve iş yaşamında kadını destekleyen kurumun aday gösterildiği ödül sürecinde jürinin karar vermekte oldukça zorlandığını belirten Başkan, ödüllerin sembolik olduğunu, aslında iş yaşamında var olmayı başaran her kadının takdir edilmeyi hak ettiğini belirtti. Bayraktar konuşmasında, “Gelişmiş ülkelerle paralel bir şekilde ülkemizde kadın istihdamına verilen önemin gün geçtikçe arttığını ve hükümetin, özel sektörün ve sivil toplumun iş yaşamında kadını destekleyen tüm girişimlerini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını” dile getirdi. 

Bayraktar ayrıca,  4 yıldır ödüllerde işbirliği içinde oldukları Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ile Pazarlama Müdürü Emel Çelikkol'a teşekkürlerini iletti. BUİKAD Başkanı’nın ardından Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu da bir konuşma yaptı. 


“Kent Meydanı AVM olarak yine BUİKAD ile birlikte, bu önemli organizasyonu gerçekleştirmiş olmanın heyecanı içindeyiz” diyerek konuşmasına başlayan Tuzcuoğlu; “Kent Meydanı AVM adına; BUİKAD 2013 ödüllerini kazanan herkesi kutluyor, bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve katılımları ile bizleri onurlandıran siz değerli konuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.  



BUİKAD; “İş Kadını ile Güçlü Bir Türkiye'ye Ulaşmak” vizyonuyla çıktığı yola, "İş Yaşamında Başarılı Kadın" ödülleri ile devam ederek ekonomiden sosyal hayata birçok alanda örnek teşkil eden ve başarıya yürüyen iş kadınlarını Dünya Kadınlar Günü'nde ödüllendirdi.


Gecenin sonunda tüm ödül alanlar ve gecede emeği geçenler sahneye çıkarak hep beraber gazetecilerle poz verdiler.


Gecenin Kazananları Şöyle Oldu:

Yılın En Başarılı İşkadını- Mefküre Zümbülova – Pilot Koltuk

Yılın En Başarılı Kadın Yöneticisi- Gülseren Küçükkayalar – Oyak Renault

Yılın En Yenilikçi İşkadını- Zerrin Özgüle  - ÖMEL Mühendislik

Yılın En Başarılı Kadın Girişimcisi – Güler Özkartal – Mavi Akademi

Yılın İş Yaşamında Kadını Destekleyen Şirketi- Borusan Holding

Yılın İş Yaşamında Kadını Destekleyen Kamu Kurumu- Nilüfer Belediyesi

Yılın İş Yaşamında Kadını Destekleyen Sivil Toplum Kuruluşu-BUTGEM Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Vakfı

Jüri Özel Teşvik Ödülü- Nazlıgül Ünal – XI XI Sonsuzluk Zeytinyağları

Jüri Özel Takdir Ödülü- LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı


Geri Dön