28 / 04 / 2024

Konya Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu!

Konya Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu!

Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi ve SGK İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konya Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu.



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfı Elvanın da katıldığı törende 10 ayrı dalda 78 ödül verildi. Törende konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, hedeflerinin Konya'yı Türkiye'nin en rekabetçi şehirlerinden biri yapmak olduğunu vurgulayarak, yapımı süren projelerin hızlandırılmasını istedi. 



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfı Elvan da Konya ve interlandının Türkiye'nin ikinci Marmara Bölgesi olacağım söyledi. Ödül töreninde Kurumlar vergisi katagorisinde ilk 5 sırayı Konya Şeker, Konya Çimento, Safa Tarım, Aydın Ünlüer Turizm Gıda ve Aydınlar Yedek Parça aldı. Gelir Vergisi katagorisinde ödül alan 5 isim de sırasıyla Ali Akkanat. Kamil Akkanat, isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellef, Hasan Hüseyin Komuoglu ve Lokman Özturhan oldu. İhracat katagorisinde ise Eti Alüminyum, S.S.P Otomotiv, Selva Gıda, Ömer Atıker Makine ve Altınapa Değirmencilik ödül aldı. 


Dünya


Geri Dön