08 / 05 / 2024

buka efes iş ortaklığı

buka efes iş ortaklığı

Buka ve Efes İş Ortaklığı ile yükselen Maltepe Avlu projesinde satışına devam edilen dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor...

Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine zam: Efes Antik Kenti 700 TL, Galata Kulesi 650 TL! İşte diğer giriş ücretleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam geldi. Zamlı listeye göre Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL, Galata Kulesi için ise 650 TL olarak belirlendi. İşte diğer yerlerinin giriş ücretleri...

Selçuk Efes Antik Kenti’nde inşaat yasağı uygulanmıyor mu?

Efes Antik Kenti’ni 2 bin 500 yıl sonra denizle buluşturacak olan inşaattaki gürültü kirliliğinin 01.30’a kadar devam ettiği bildirildi...

Efes Antik Kanal Projesi ihalesi 19 Ekim'de!

Efes Antik Kenti'ni denize bağlayan antik liman, yeniden hayat buluyor. Antik limaı için hazırlanan Antik Kanal Projesi'nde ihale sürecine gelindi.

Anadolu Efes'in Merter fabrikası taşınıyor!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter'deki fabrikada üretimin durdurulmasına, anılan tesisin zaman içinde şehir içinde kalması gerekçe gösterildi.

İzmir Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü!

Dünyanın 7 Harikası'ndan biri olan İzmir Selçuklu'daki Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü. bakımsızlık ve ilgisizlikten bataklığa dönen yapıt için güvenlik önlemleri alınmıyor.

Anadolu Efes Kulübü, AND Gayrimenkul ile anlaştı!

Anadolu Efes Kulübü, Anadolu Grubu şirketlerinden AND Gayrimenkul ile iş birliği yaptı. Bir sezonluk yapılan anlaşmaya göre Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı maçlarda sırtında AND Gayrimenkul logolu forma giyecek.

Buka Sofa, 2017’de 10 mağaza açacak!

Değişebilir kılıflı koltuklar üreten Buka Sofa, ilk mağazasını İstanbul’da açtı. 2017’de 10 mağaza hedeflediklerini anlatan kurucu Suat Erdoğan, yurt dışına Tahran’dan açılacaklarını söyledi.

Efes ve Şirince imar planları kabul edildi!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül toplantılarının ikinci birleşiminde Deppo Efes, mezarlık alanı, İZBAN, Şirince ve Efes Koruma Amaçlı İmar Planları'nın yer aldığı meclis toplantısında, ayrıca Selçuk için önemli projeler hakkında bilgi verildi.

Efes'teki 100 yıllık kazı çalışması durduruldu!

Dışişleri Bakanlığı, Viyana'daki havalimanında yaşanan pano gerilimi sonrası Avusturya ile diplomatik kriz çıkmasından dolayı, Avusturya Arkeoloji Enstitüsü'nün Efes'te 100 yılı aşkın bir süredir sürdürdüğü kazıları durdurdu.

Düzce'de Roma dönemine ait villa bulundu!

Batı Karadeniz'in Efes'i olarak bilinen Prusias ad Hypium Antik Kenti'nde devam eden kazı çalışmalarında, Roma dönemine denk gelen, villanın mozaik zemini ile bazı kalıntıları ortaya çıkarıldı.

Zonguldak Tieion'da kazı çalışmaları başladı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Filyos beldesinde yer alan ve "Karadeniz'in Efes'i" olarak adlandırılan Tieion antik kentinde kazı çalışmaları yeniden başladı.

Efes Antik Kanal Projesi’nde jeoteknik sondaj çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Milletvekili Kaya, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için hazırladığı 35 Proje’den birisi olan Efes Antik Kanal Projesi’nin birinci etabında jeoteknik sondaj çalışmalarının tamamlandığını bildirdi

İzmir Efes Antik Kanal projesinde son durum ne?

İZMİR'in Selçuk'daki Efes Antik Kenti'ni denizle buluşturacak Efes Antik Kanal Projesi'nin iki buçuk yıl içerisinde hayata geçirileceğini belirten AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, proje ile teknelerin limana kadar ulaşacağını açıkladı.

buka efes iş ortaklığı Haberi

buka efes iş ortaklığı

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Maltepe Avlu'da 26 daire ve 15 ticari birim bulunuyor. Projede son 2 konutun satışına devam ediliyor.



3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Avlu Maltepe, Buka ve Efes İş Ortaklığı ile inşa ediliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Avlu Maltepe Rezidans'ta satışına devam edilen 3+1 daire 3+1 280 bin TL, 4+1 dubleks daire 475 bin TL'den satılıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor.




Teslimlerin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanan Maltepe Avlu Rezidans'ta dairelerin alanları 113 metrekare 3+1, 190 metrekare 4+1 dubleks olarak tasarlandı. Projede oyun parkı, otopark, alışveriş merkezi, cafe-restoran yer alıyor.


0216 573 28 52

http://www.maltepeavlu.com

Merve...