02 / 05 / 2024

Bükücü İnşaat iletişim

Bükücü İnşaat iletişim

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Buto Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Buto Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Toraman tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli Kağıthane'ye yapıldı. 

Nota Medikal Ayakkabıcılık Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nota Medikal Ayakkabıcılık Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ön tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat iletişim Haberi

Bükücü İnşaat iletişim

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...