04 / 05 / 2024

Bülbülzade Mahallesi imara açıldı

Bülbülzade Mahallesi imara açıldı

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Gaziantep Şahinbey'de 213.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar'da yer alan 18 adet arsayı 209 milyon 877 bin 607 TL bedelle satışa çıkardı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, Toplu Konut Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi 1340 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Maltepe Başıbüyük 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15674 ( Eski: 1690 ) ada, 47, 49 ve 54 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15610 ada, 3, 4 parseller, 15611 ada, 1, 2, 3, 4, 7 parseller ve bir kısım kadastral yol alanına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bülbülzade Mahallesi imara açıldı Haberi

Bülbülzade Mahallesi imara açıldı

Başkan Tahamzoalu. "Mahallelere hizmeti vatandaşımızdan önce götürüyoruz" İmarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yolları imar planına uygun ve hızla bir şekilde belediye ekiplerinin açtığını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Son 5 yılda 130 bin kişilik nüfus artışımız oldu. Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz. Şuanda kurduğumuz mahallelerimizden biri Bülbülzade Mahallemizdir. Burası hızla gelişiyor. Alt yapı konusunda Gaski ve imar yollarının açılması noktasında Şahinbey Belediyemiz çalışmalar yapıyor ki vatandaşımız buraya geldiğinde hizmeti hazır olsun. Yani vatandaş gelmeden hizmeti onun ayağına götürmeyi ilke edindik. Akkent, Mavikent ve Şahintepe Mahallemiz yeni kurduğumuz mahallelerdir. Bu mahalleler ve Güneş Mahallesinin bir bölümünde imar yollarının açma çalışması devam ediyor."dedi. 


Muhtar Kurt. "Başkanımız...