02 / 05 / 2024

Bülent Delican meydan açıklaması

Bülent Delican meydan açıklaması

AK Parti’li Bülent Delican’dan kentin meydan sıkıntısına son verecek bir öne ri geldi.Bülent Delican, Konak’taki İzmir Büyükşehir Belediyesi binasının yıkılarak alanın kente kazandırılabileceğini kaydetti

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Bülent Delican: En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican İzmir'e müjde vererek "en büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak" diye konuştu.

Bülent Delican'dan Uzundere'deki dönüşüme destek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Uzundere'de temeli atılan kentsel dönüşüm projesi ve hayata geçirilmesi planlanan diğer projeler konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne destek verdiklerini söyledi.

Bülent Delican, İzmir Körfez'deki ÇED sürecini anlattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentte algı operasyonlarını sürdürdüğünü söyleyen Delican, Kocaoğlu’nun ÇED raporunu ağzına doladığını ve ciddi suçlamalarda bulunduğunu ifade etti.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Bülent Güneş: Sur halkı evlerini satmamalı!

Sur'da yaşanan çatışmalardan dolayı evini satmak zorunda kalan vatandaşlara uyarılarda bulunan DİKENT Başkan Yardımcısı Bülent Güneş, halka evlerini satmamaları tavsiyesinde bulundu.

Bülent Kantarcı'dan Çaycuma'ya 2. havaalanı pisti önerisi!

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

Mimar Zeki Bülent Ağcabay, enstrüman koleksiyonunu sergiledi!

Mimarlığa ve müziğe ilgi duyan Zeki Bülent Ağcabay, 700 parçaya ulaşan müzik aleti koleksiyonunu Üsküdar'daki evinde sergiledi. 60 yaşındaki Bülent, garajını da enstrüman tamir atölyesi olarak tasarladı.

Silivri Büyüksinekli Meydanı yenilendi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar sürdürdüğü eş zamanlı çalışmalarını, tüzel kişiliği kaldırılarak mahalle olan köylerde de devam ediyor. Büyüksinekli Meydanı’nda gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları mahallede modern bir değişim yarattı.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Bülent Delican meydan açıklaması Haberi

Bülent Delican meydan açıklaması


AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, meydan sıkıntısı yaşayan İzmir'e yeni bir çözüm önerdi. Delican, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki binasının yıkılarak kente büyük bir meydan kazandırılması çağrısında bulundu.

İzmir'in büyük bir meydana ihtiyacı olduğunu söyleyen Delican, "Bunun için de en uygun yer Konak. Bu kenti yönetenlere sesleniyorum. Büyükşehir binasını yıkıp İzmir'i meydanına kavuşturalım. Meydana Atatürk'ün Selanik'teki evinin bir kopyasını da yaparak taçlandıralım" dedi. 


Kocaoğlu'na seslendi

Depreme dayanıksız olan Büyükşehir hizmet binasının güçlendirilmesi için 2006 yılında 3.5 milyon lira ayrıldığını hatırlatan Delican, "O dönem de bu paylar ayrılacağına 'bu binayı yıkalım' dedik. CHP eski il Başkanı Kemal Karataş, eski İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci de İzmir'de bir meydan projesi olması gerektiğini söylemişti. Bu noktada AK Parti ve CHP istekliydi. Ancak proje...