02 / 05 / 2024

Bülent Ekşi

Bülent Ekşi

Has Ekşioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Deprem bölgesi yolları için 1,2 milyar liralık ek kaynak ayrıldı!

Meclise sunulan teklifte KGM'ye 27,3 milyar lira ödenek tahsis edilirken bunun 1,2 milyar lirası deprem bölgesi yolları için kullanılacak.

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Bülent Kaya: Pandemiden en az etkilenen sektör gayrimenkul oldu!

Bodrum’da ve İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Bülent Kaya pandemi sürecinden en az etkilenen sektörlerden birinin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Bülent Ersoy: Vasiyetimden ÇYDD’yi çıkardım!

Bülent Ersoy’un “Kürklerimi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağım” sözlerinden sonra dernek “Bu bağışı kabul edemeyiz” açıklamasını yaptı. Sanatçı da derneği vasiyetnamesinden çıkardı.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

Bülent Ekşi Haberi

Bülent Ekşi

Has Ekşioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu.


Has Ekşioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)   Resmi özel şahıs ve kurumların her türlü inşaat işlerini kat karşılığı, emanet usulü ve diğer ihale usulleri ile üstlenmek ve inşaatlarını yapmak.  b-) Şirket her türlü gayri menkullerin alım ve satımını, kiralanması vekiraya verilmesi gibi emlak komisyonculuğu işlerini yapabilir. c-)   Şirket sanayi tesisleri, yol, köprü, su,kanalizasyon, baraj, konut, toplu konut, çarşı, işyeri, fabrika ve turistik tesisleri inşaatı ve taahhütlerini yapmak. d-)   Prefabrik konut ve yapı inşaat tesisleri kurmak, inşaat malzemeleri alım satımını, gerektiğinde imalat, ithalatını ihracatını yapmak. e-)   Her türlü inşaat onarım, montaj, kontrol, akım, imalat...