01 / 05 / 2024

Bülent Güneş kim

Bülent Güneş kim

Sur'da yaşanan çatışmalardan dolayı evini satmak zorunda kalan vatandaşlara uyarılarda bulunan DİKENT Başkan Yardımcısı Bülent Güneş, halka evlerini satmamaları tavsiyesinde bulundu.

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Turan'dan baroların gayrimenkullerine ilişkin açıklama!

Bülent Turan, "Şu anki barolar, tüm yapılarıyla, binalarıyla ve fiili durumlarıyla görevine devam ediyor" dedi ve "Bizim teklifimizde kapatılan bir baro, el konulan gayrimenkul var mı? Ne kadar ağır, ucuz bir ithamdır bu" ifadelerini kullandı.

Bülent Tüfenkci: Akkuyu Türkiye'nin gücünü gösteriyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yaptığı açıklamada, "Akkuyu Türkiye'nin gücünü gösteriyor" dedi.

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bülent Güneş kim Haberi

Bülent Güneş kim

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan çatışmalardan dolayı evini satmak zorunda kalan vatandaşlara uyarıda bulunan Diyarbakır Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (DlKENT) Başkan Yardımcısı Bülent Geniş, evlerin fırsat çevrelerine kaptırılmaması gerektiğini söyleyerek halka evlerini satmamaları tavsiyesinde bulundu. Bazı çevrelerin Sur'daki çatışmalardan dolayı mağdur olan vatandaşların evlerini rant sağlamak için girişimlerde bulunduğunu belirten DİKENT Başkan Yardımcısı Bülent Güneş, "Biz bunu yetkili birimlere bildirdik. Çatışmalardan dolayı çoluk çocuğunu alıp kaçan insanların evlerine göz dikenler var. Bu çıkar çevreleri şu an ortalıkta dolaşıyor." dedi. 



FIRSATÇILAR MAĞDUR HALKIN MALLARINA GÖZ DİKMİŞ DURUMDA


Halkın kesinlikle bir yanılgıya düşmemesi gerektiğini vurgulayan Güneş, şunları söyledi: "Değerinde dediğimiz yerler önümüzdeki süreçte 50100 kat daha değerli hale gelecek yerlerdir. Bunu bilen çıkar çevreleri, kan emiciler, paraya doymayanlar, paralarına para katmak için bu...