01 / 05 / 2024

bülent taşan

bülent taşan

Ayaş’ın meydanında yer alan çarşı ve belediye binasının yıkılarak yenileneceğini söyleyen Başkan Bülent Taşan, “Gerekirse çadır, konteyner kurar başkanlık yaparım. Ama esnaf mağdur olmayacak” dedi.

Ayaş'a 3 yeni konuk evi!

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Ayaş Şeyhmuhittin Mahallesi'nde kültür varlığı olan 3 adet gayrimenkulü Defterdarlık Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden tahsisinin yapılarak belediye adına tescil edildiğini belirtti.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Turan: TOKİ yatay mimariye önem veriyor!

Balıkesir'in Ayvacık ilçesinde düzenlenen kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi.

Bülent Ersoy Kıbrıs'tan 500 bin dolara ev bakıyor!

Diva Bülent Ersoy, yavru vatan Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımına hazrılanıyor. Ünlü şarkıcı, bölgede 500 bin dolara ev bakıyor.

Bülent Tüfenkci: AVM'ler esnafı bitirmiyor!

9. AVM Yatırımları Konferansı yapıldı. Konferansta konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafların AVM'lerin kendilerini bitirdiğine yönelik söylemlerinin olduğunu, AVM'lerin esnafları bitirmediğini belirtti.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

Bülent Kantarcı: Zonguldak, Çaycuma’ya taşınmalı!

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'de kentsel dönüşüm ötelenemez!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Mimar Zeki Bülent Ağcabay, enstrüman koleksiyonunu sergiledi!

Mimarlığa ve müziğe ilgi duyan Zeki Bülent Ağcabay, 700 parçaya ulaşan müzik aleti koleksiyonunu Üsküdar'daki evinde sergiledi. 60 yaşındaki Bülent, garajını da enstrüman tamir atölyesi olarak tasarladı.

Araplar Ankara Ayaş'ta kentsel dönüşüme talip oldu!

TOKİ tarafından yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ise Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara yeşil ışık yaktı.

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

bülent taşan Haberi

bülent taşan

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, geçtiğimiz günlerde ilçede ağırladığı ve projelerini paylaştığı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile olan görüşmesinin detaylarını, Ankara Hürriyet’e anlattı.

Başkan Gökçek’ten, “Ayaş Meydanı’ndaki çarşı ve belediye binasını yıkacağız. Burayı tarihi dokuya uygun olarak yenileyeceğiz” sözünü aldıklarını belirten Taşan, projeye bu yılın sonuna doğru başlamak istediklerini kaydetti. Taşan, şöyle konuştu:

“Ayaş tarihi bir kimliği olan fakat zamanla kötü yapılaşmanın etkisi altına alınmış bir şehir. Meydanda hem belediye binamızın hem de çarşımızın bulunduğu yer ne yazık ki tarihi kimliğe uymuyor. Turist geldiği zaman ilk gördüğü yerler belediye binası ve çarşı binası oluyor. O zaman da tekrar otobüse binip ‘burada bir şey yokmuş’ diyor.


TARİHİ KİMLİĞE UYGUN OLACAK


Arka sokaklara geçebilmemiz için o cephedeki vitrinin çok güzel olması lazım. Bizde bu...